Antena 3 CNN Timp liber Muzică ANDRA ESTE MAREA CASTIGATOARE LA ZU MUSIC AWARDS

ANDRA ESTE MAREA CASTIGATOARE LA ZU MUSIC AWARDS

ANDRA ESTE MAREA CASTIGATOARE LA ZU MUSIC AWARDS
04 Apr 2014   •   19:03

Pe 3 aprilie, Romexpo a gazduit cel mai tare spectacol de premii muzicale din Romania. La ZU Music Awards au fost martori peste 5000 de oameni prezenti la fata locului si o multime care au urmarit gala in direct la noul ZU TV. Dintre toti artistii care au fost nominalizati, Andra este cea care se poate declara fruntasa. Artista a plecat acasa cu 4 premii.

Hitul „Inevitabil va fi bine” este cel care i-a adus cantaretei premiile pentru „Cea mai vizualizata piesa ZU pe YouTube”, „Cel mai bun live al anului la ZU” si „Cea mai buna piesa pop”. Andra a cazut prada emotiilor in momentul in care Catalin Botezatu i-a inmanat premiul pentru „Cea mai buna artista”. Celelalte 8 premii din cadrul galei au fost decernate astfel:

Cel mai bun artist: SMILEY
Cel mai bun grup: VOLTAJ
Cel mai bun debut: NICOLE CHERRY
Cea mai buna piesa hip-hop: GRASU XXL ft. AMI - DEJA VU
Cea mai buna piesa internationala: J BALVIN - TRANQUILA
Cea mai buna colaborare: SMILEY si ALEX VELEA - DINCOLO DE CUVINTE
Cea mai buna piesa dance: DJ SAVA si RALUKA - AROMA (special guest CONNECT-R)
Piesa anului: VAMA - PERFECT FARA TINE

ZUMA a fost spectacolul la care artistii romani s-au unit pentru a crea momente live de neuitat. Startul evenimentului a fost dat de catre Lora, Red Blonde, Nicole Cherry, Sore, Anda Adam, Alina Eremia, Alex Mataev si CRBL care au cantat impreuna 3 piese cu maxim de energie. Al doilea moment, intitulat sugestiv „ZU IS ON FIRE!!!”, i-a adus pe scena pe Raluka, DJ Sava, Andreea Banica, Deepcentral, Mihai Morar cu hainele in flacari (pe bune!) si Daniel Buzdugan cu un extinctor. Nimeni nu a fost ranit in urma acestui element de spectacol. Frumoasa Antonia i-a acompaniat pe Holograf pentru „Intoarce-te acasa”, iar apoi, Shift, Marius Moga si Vizi Imre s-au simtit onorati sa cante„Dupa ani si ani” alaturi de fostii membri ai trupei Compact, cei care au compus acest hit din trecut. Printre alte combinatii inedite la ZUMA se numara si momentul in care Cabron si Voltaj au impartit scena. Pentru cei care nu au prins un loc in sala si nici pe canapea in fata televizorului... mai exista speranta. ZU Music Awards se va difuza in reluare pe ZU TV sambata de la ora 13:00 si duminica de la ora 19:00.

Sfarsitul ZU Music Awards a venit cu o veste buna. Buzdugan si Morar, ridicati deasupra tuturor din sala, au anuntat ca pe 17 mai, Forza ZU vine in Cluj Napoca. Anul acesta este randul clujenilor sa isi testeze vocile la cel mai mare karaoke din Romania.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close