Antena 3 CNN Timp liber Film Sigur ai văzut acest film. Iată ce se va întâmpla cu el începând din martie

Sigur ai văzut acest film. Iată ce se va întâmpla cu el începând din martie

Sigur ai văzut acest film. Iată ce se va întâmpla cu el începând din martie
de O.P.    |    23 Ian 2015   •   11:59

O variantă restaurată a filmului "Sunetul muzicii/ The Sound of Music", de Robert Wise, va fi proiectată la Turner Classic Movies Classic Film Festival pe 26 martie, pentru a celebra 50 de ani de la lansarea peliculei.

Istoricul de film Robert Osborne va organiza o sesiune de întrebări şi răspunsuri cu actorii Julie Andrews şi Christopher Plummer, informează variety.com.

Twentieth Century Fox va derula, pe parcursul anului, o campanie de celebrare a filmului, unul dintre evenimentele programate fiind lansarea pe DVD a peliculei, pe 10 martie.



Totodată, o variantă restaurată a filmului va fi proiectată în peste 500 de cinematografe din Statele Unite ale Americii, pe 19 şi 22 aprilie.

De asemenea, ediţia aniversară, care cuprinde cinci DVD-uri, conţine 13 ore de material auxiliar, inclusiv un nou documentar, "The Sound of City: Julie Andrews Returns to Salzburg".

Filmul "Sunetul muzicii" a câştigat cinci premii Oscar şi se numără printre musicalurile care au adus cele mai mari încasări din toate timpurile industriei de la Hollywood.

Actorii din distribuţia filmului "Sunetul muzicii/ The Sound of Music" s-au reunit pentru prima oară, după 45 de ani, în luna octombrie a anului 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey.

Atunci, Julie Andrews, Christopher Plummer, Charmian Carr (Liesl) şi actorii care au interpretat rolurile celorlalţi şase copii ai familiei von Trapp au povestit o serie de întâmplări petrecute în timpul filmărilor pentru acest lungmetraj, turnat în 1965, dar şi aspecte din vieţile lor de după acest lungmetraj, devenit unul dintre cele mai populare musicaluri realizate în istoria cinematografiei.

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close