Antena 3 CNN Timp liber Film REVELION 2015 – Hollywood Galele Filmului la Palatul Parlamentului

REVELION 2015 – Hollywood Galele Filmului la Palatul Parlamentului

REVELION 2015 – Hollywood Galele Filmului la Palatul Parlamentului
11 Dec 2014   •   16:26

Spectacol absolut al rafinamentului, stralucirii si elegantei, aceasta poate fi definitia "par excellence" a Hollywoodului, Galele Filmului! Istoria acestor splendide gale, in cadrul careia se aduna an de an rasfatatii lumii cinematografice, a inceput in 1929 si continua si astazi.

Pentru o noapte puteti fi asemenea starurilor care pasesc an de an pe covorul rosu, in lumina orbitoare a blitzurilor si extazul miilor de fani prezenti!

Galele Filmului au oferit de-a lungul timpului momente de neuitat, discursuri excentrice, glume devenite celebre, incidente comice, dar si castigatori cu totul neasteptati!

Totul la cea mai spectaculoasa petrecere de revelion din acest an, gazduita de Palatul Parlamentului, avand o tematica incitanta: Hollywoodului, Galele Filmului

Revelionul 2015 de la Palatul Parlamentului va fi un eveniment de tinuta, incepand cu dress-code-ul indicat: tinuta Black-Tie, menu-ul ales, spectacolul oferit de artisti consacrati precum Loredana, Horia Brenciu, Ozana Barabancea, trupa de balet Iuno Dance si, nu in ultimul rand, amfitrionii de marca ai evenimentului: Irina Margareta Nistor si Andrei Duban!

Trecerea dintre ani va fi marcata cu un senzational foc de artificii, vazut de pe esplanada Palatului Parlamentului, dar si multe alte surprize pregatite de organizatori.

Toate informatiile de care aveti nevoie (menu, dress-code, program, etc) le puteti gasi accesand site-ul evenimentului: www.revelionlapalat.ro!

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close