Antena 3 CNN Timp liber Film Mesajul lui Stephen Hawking pentru Eddie Redmayne, actorul care a câştigat Oscarul cu rolul său din "The Theory of Everything"

Mesajul lui Stephen Hawking pentru Eddie Redmayne, actorul care a câştigat Oscarul cu rolul său din "The Theory of Everything"

Mesajul lui Stephen Hawking pentru Eddie Redmayne, actorul care a câştigat Oscarul cu rolul său din "The Theory of Everything"
23 Feb 2015   •   13:41

Astrofizicianul britanic Stephen Hawking, diagnosticat la 21 de ani cu o maladie neuronală degenerativă, i-a transmis felicitări actorului Eddie Redmayne pentru prestaţia sa din "The Theory of Everything", premiată cu Oscar pentru "cel mai bun actor", scrie independent.co.uk.

Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Hawking a scris:"Felicitări lui Eddie Redmayne pentru câştigarea unui Oscar, după ce m-a interpretat în The Theory of Everything. Bravo, Eddie, sunt foarte mândru de tine", a scris omul de ştiinţă.

Filmul "The Theory of Everything" prezintă povestea lui Stephen Hawking, care se luptă pentru viaţa sa, diagnosticat fiind cu scleroză laterală amiotrofică (ASL).

Duminică, în discursul său, Eddie Redmayne a dedicat trofeul Oscar tuturor celor care se luptă cu aceasta maladie.

 

×
Subiecte în articol: Stephen Hawking
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close