Antena 3 CNN Timp liber Film "Furios şi iute" va continua. Actorul Vin Diesel a făcut anunţul care îi va bucura pe fanii seriei

"Furios şi iute" va continua. Actorul Vin Diesel a făcut anunţul care îi va bucura pe fanii seriei

"Furios şi iute" va continua. Actorul Vin Diesel a făcut anunţul care îi va bucura pe fanii seriei
Sursa foto: Foto:
30 Sep 2015   •   15:01

Vin Diesel a anunţat că seria "Furios şi iute/ Fast & Furious" va fi compusă din 10 producții cinematografice, urmând să mai fie realizate trei astfel de filme, conform starpulse.com.

"Fanii seriei Furios şi iute/ Fast & Furious sunt cei mai buni din lume... De când am devenit producător în 2008, mi-ați fost mereu aproape oferindu-mi feedback care s-a dovedit extrem de valoros. Vă mulţumesc", a scris el într-un mesaj adresat fanilor pe Facebook.

"Partenerului meu de producție Neal (Moritz) i-ar plăcea ca eu să închei mai repede contractul cu un regizor, dar această franciză este mult prea specială, iar astfel de probleme trebuie rezolvate cu atenție. Pentru a fi totul clar, nimeni nu a primit încă oferta de a regiza 'Fast 8' și nu există încă un scenariu", a mai adăugat Vin Diesel.

El a precizat că va reveni printr-un post pe Facebook pentru a dezvălui numele regizorului căruia i se va propune să preia filmările pentru cel de-al 8-lea film al seriei.

Celebrul actor a precizat în încheierea postării sale că a promis studiourilor Universal că le va oferi "încă o trilogie pentru a încheia această saga".

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close