Antena 3 CNN Sport Tenis Maria Sharapova, interviu exclusiv pentru FashionAvecPassion.ro: "Mi-ar placea să vă cunosc ţara"

Maria Sharapova, interviu exclusiv pentru FashionAvecPassion.ro: "Mi-ar placea să vă cunosc ţara"

Maria Sharapova, interviu exclusiv pentru FashionAvecPassion.ro: "Mi-ar placea să vă cunosc ţara"
29 Noi 2014   •   09:21

Maria Sharapova i-a acordat Janinei Nectara un interviu în exclusivitate pentru site-ul FashionAvecPassion.ro, singurul blog românesc cu recunoaştere internaţională.

Fashion Avec Passion a fost declarat în 2012 Harrods Blog de către Harrods Londra şi are proiecte cu branduri celebre, cum sunt Armani, Roberto Cavalli, Lardini.

Pe platforma digitală a Janinei Nectara marile case de modă precum Guci sau Burberry îşi transmit în direct prezentarile de modă.

Pe Janina Nectara o puteţi urmări cu poveşti inedite din lumea modei în fiecare vineri la Observator Special, pe Antena 1.

"În cel mai recent proiect, Maria Sharapova este imaginea parfumului Avon Luck. Proiect în cadrul căruia, campioana mi-a acordat un interviu in exclusivitate. Mi-a făcut placere să-i aud vocea la telefon şi să purtăm o discuţie ca între fete despre modă, frumuseţe, sport, succes, familie, dar şi despre Romania", a spus Janina Nectara.

Janina Nectara: Prima mea curiozitate este legată de  prima ta amintire legata de produsele de frumuseţe. Obişnuiai să te joci cu produsele de make-up ale mamei atunci când nu era prin preajmă? Îţi aminteşti despre primul tău contact cu produsele de beauty?

Maria Sharapova: Ei bine, sunt sportivă. De la o vârstă foarte fragedă am avut antrenamente,  aşa că machiajul nu a fost o parte importantă a rutinei mele de înfrumuseţare. Era vorba mai mult despre a-mi îngriji pielea, pentru că am crescut în Florida, aşa că a trebuit să îmi protejez pielea de soare, să folosesc protecţie solară...

Când am mai crescut un pic, atunci am început cu adevărat sa ma gandesc mai mult la asta. Doar când mergeam la evenimente, imi inchipuiam că poate ar fi drăguţ dacă aş folosi mascara sau un pic de ruj. Aşa că nu am avut prea mult de a face cu machiajul până, poate, la mijlocul adolescenţei.

Citiţi întregul interviu pe FashionAvecPassion.ro.

 

×
Subiecte în articol: Maria Sharapova
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close