Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dezastru pentru Pandurii, în preliminariile Europa League

Dezastru pentru Pandurii, în preliminariile Europa League

Dezastru pentru Pandurii, în preliminariile Europa League
28 Iul 2016   •   22:55

 Pandurii Târgu Jiu a fost învinsă de echipa israeliană Maccabi Tel Aviv, scor 1-3 (1-1), în meciul disputat joi, pe stadionul ''Municipal'' din Drobeta-Turnu Severin, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Europa League la fotbal, transmite GSP.

Pandurii a început meciul într-o notă pozitivă, iar Voiculeţ a fost aproape de a-l surprinde pe Rajkovici cu un şut de la distanţă.

Maccabi a deschis însă rapid scorul , prin Ben Chaim, care a marcat cu un şut din interiorul careului, în minutul 6 al meciului.

Echipa antrenată de Petre Grigoraş a început să pună tot mai multă presiune la poarta lui Maccabi, dar Mrzljak a trimis pe direcţia portarului o pasă primită de la Hora.

Gorjenii au reuşit egalarea în minutul 30, printr-o lovitură de cap a lui Ovidiu Herea, din centrarea oferită de Voiculeţ. Pandurii ar fi putut intra în avantaj la pauză, dar Rajkovici a avut un reflex incredibil la lovitura de cap trimisă de Bunoza, în minutul 37.

Maccabi a început excelent partea a doua, iar Igiebor a profitat de erorile din apărarea Pandurilor pentru a-şi aduce echipa în avantaj. Vicecampioana Israelului a mai punctat o dată, cu un sfert de oră înainte de final, prin Miha, după o pasă excelentă trimisă de Basat.

Până la final, Maccabi a mai ratat ocazii importante de a-şi majora avantajul, în timp ce Vasiljevici a avut un gol anulat pe motiv de ofsaid, însă tabela a rămas neschimbată, iar gorjenii vor face deplasarea la Tel Aviv cu şanse minime de calificare.

×
Subiecte în articol: Pandurii Targu Jiu europa league
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close