Antena 3 CNN Sport Fotbal extern România-Finlanda. Nebunie la casele de bilete de la Arena Națională. Record de vânzări în câteva ore

România-Finlanda. Nebunie la casele de bilete de la Arena Națională. Record de vânzări în câteva ore

România-Finlanda. Nebunie la casele de bilete de la Arena Națională. Record de vânzări în câteva ore
06 Oct 2015   •   11:04
România-Finlanda Update: Numărul biletelor vândute a trecut de 30.000.

Update: La ora 14:00 s-au deschis şi casele de bilete de la Arena Naţională. Suporterii au creat cozi de zeci de metri pentru a-şi procura un tichet la meciul cu Finlanda, scrie digisport.ro.

În acest moment sînt 25.000 de bilete vîndute.

România-Finlanda FRF vrea un stadion plin la meciul România-Finlanda, unul care ar putea decide calificarea tricolorilor la Campionatul European de Fotbal din Franța. Asta după ce UEFA  a suspendat decizia potrivit căreia partida de joi ar fi trebuit să se desfășoare cu tribunele goale, din cauza incidentelor de la meciul Ungaria-România.

Prețul unui bilet la România-Finlanda va fi de 20 de lei, a anunțat marți șeful FRF, Răzvan Burleanu.Cu o excepție.
"Am decis ca cei care și-au achiziționat bilete virtuale să le poată schimba gratis în bilet real, pînă mîine la 10:00. Fiindcă vrem ca fanii să vină în număr mare am decis să avem un preț unic pentru toate bilete: 20 de lei. Se vor vinde bilete pentru toate cele trei inele ale stadionului. De la ora 11:00 biletele se vor vinde pe site-ul bilete.frf.ro. Timpul scurt nu ne permite livrarea acasă, iar fanii trebuie să le imprime acasă. De la ora 14:00 se deschid casele de biletele de la Arena Națională și peste alte 500 de puncte de vînzare, prin Inmedio și Germanos. Casa de bilete din bulevardul Basarabia va fi deschisă non-stop. Aștept un stadion plin și lansăm un mesaj împotriva rasismului", a declarat Burleanu.

Biletele de la sectorul VIP au însă alt preț decât cel de 20 de lei, respectiv de 300 sau de 400 de lei. 

Comisia de Apel a UEFA a decis, luni, să ridice suspendarea de un meci cu porţile închise, dictată de Comisia de Disciplină a forului continental împotriva FRF, astfel că partida România - Finlanda se va disputa, joi, cu spectatori, pe Arena Naţională.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close