Antena 3 CNN Actualitate Zeci de câini otrăviţi la Combinatul din Galaţi (IMAGINI ŞOCANTE)

Zeci de câini otrăviţi la Combinatul din Galaţi (IMAGINI ŞOCANTE)

Zeci de câini otrăviţi la Combinatul din Galaţi <font color=red>(IMAGINI ŞOCANTE)</font>
04 Aug 2007   •   20:57

Acuzaţii grave la adresa conducerii Combinatului Mittal Steel din Galaţi. Reprezentanţii unor asociaţii, pentru protecţia animalelor, spun că zeci de câini comunitari, de pe platforma industrială, au fost otrăviţi. Câini comunitari din Combinatul siderurgic Galaţi şi împrejurimile acestuia au fost otrăviţi şi transportaţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în saci, către o direcţie necunoscută, de salariaţii unei societăţi de ecarisaj. Acţiunea s-a desfăşurat noaptea, dar dimineaţa, îngroziţi de imaginea câinilor muribunzi, ce nu fuseseră transportaţi, mai mulţi siderurgişti au făcut public masacrul.

?Am fost anunţaţi de foarte mulţi oameni din Sidex, dar le este foarte frică să declare ce au văzut. În combinat nimeni nu vrea să spună nimic. Nici angajaţii şi nici conducerea?, a declarat un membru al asociaţiei pentru protecţia animalelor. Câinii au fost ademeniţi cu bucăţi de carne otrăvită. După ce au mâncat, animalele au început să se simtă rău şi să leşine. În chinuri cumplite, câinii au fost aruncaţi în maşini şi duşi departe.

Oana Ţigănuş, membru al asociaţie pentru protecţia animalelor a afimat că pe lumină, membrii asociaţiilor pentru protecţia animalelor, au mai găsit doar cinci câini, toţi fiind în agonie.

Mai mult moarte decât vii, animalele au fost duse la un cabinet veterinar fiind într-o stare de hipotermie. ?Nu se cunoaşte natura otrăvii, iar resuscitarea este aproape imposibilă?, a declarat medical veterinar Gabriel Busuioc.

Asociaţiile pentru protecţia animalelor estimează că pe toată platforma indistrială ar fi în jur de trei mii de câini comunitari.

IMAGINI ŞOCANTE

Observator

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close