Antena 3 CNN Actualitate Vila în care trebuia să stea Traian Băsescu scoasă din nou la vânzare. Cu cât a fost nevoită RA-APPS să scadă preţul

Vila în care trebuia să stea Traian Băsescu scoasă din nou la vânzare. Cu cât a fost nevoită RA-APPS să scadă preţul

Vila în care trebuia să stea Traian Băsescu scoasă din nou la vânzare. Cu cât a fost nevoită RA-APPS să scadă preţul
27 Mar 2015   •   09:32

RA-APPS mai face o încercare de a vinde casa pe care o pregătise iniţial pentru Traian Băsescu. De data aceasta mai scade 10% din preţul ei sperând că vineva o va cumpăra. La prima încercare, din februarie, Regia Patrimoniului Protocolului de Stat nu a primit nicio ofertă.Noua licitaţie a fost programată acum pentru jumătatea lunii aprilie.

Vila 11 din Snagov i-a fost propusă iniţial fostului preşedinte Traian Băsescu de către Guvern ca reşedinţă, alături de alte şase imobile. Băsescu a spus că a agreat această variantă, dar nu a mai primit răspuns din partea Guvernului. Şase zile mai târziu după ce Băsescu afirma că a acceptat să se mute în această vilă, imobilul a fost scos la vânzare de către RA-APPS, prin licitaţie deschisă cu strigare, la un preţ de pornire de 3.018.900 euro plus TVA.

După ce a încercat fără succes să vândă Vila 11 în februarie, RA-APPS a decis să încerce pentru a doua oară să organizeze licitaţia, reducând preţul de pornire la 2.720.900 euro plus TVA. Vila, cu etaj şi mansardă, are o suprafaţă utilă de 1.702 metri pătraţi şi o arie desfăşurată de 2.085 metri pătraţi, având anexată o clădire administrativă de 183 metri pătraţi, o clădire de birouri de 58,41 metri pătraţi şi dispunând de un teren de 27.412 metri pătraţi.

×
Subiecte în articol: RA-APPS
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close