Antena 3 CNN Actualitate Soţia pilotului care se zbate între viaţă şi moarte: El pentru asta s-a născut, să zboare

Soţia pilotului care se zbate între viaţă şi moarte: El pentru asta s-a născut, să zboare

Soţia pilotului care se zbate între viaţă şi moarte: El pentru asta s-a născut, să zboare
22 Noi 2014   •   22:30

Soţia pilotului Corneliu-Gabriel Titiana, cea care i-a fost alături în ultimii 12 ani, povesteşte că soţul ei s-a născut să zboare. Este singurul pilot din România care şi-a luat brevetul de planorist încă de la vârsta de 17 ani.

Speră că îşi va reveni în urma operaţiilor făcute la Spitalul de Arşi din Bucureşti. De altfel, a trecut deja prin două intervenţii chirurgicale, iar luni urmează cea de-a treia!

"A început să zboare de la 16 ani, făcând planorism. Deci la 16 ani deja făcea planorism. La 17 ani şi-a luat deja brevetul de planorism. Deci a fost printre puţinii piloţi care au fost brevetaţi la vârsta de 17 ani din ţară", a spus aceasta.

"Părinţii nu l-au lăsat să zboare şi nu au vrut să îi dea semnătura. Că la pe vremea aia, la vârsta aia trebuia să îi dea semnătura părinţii. Şi s-a urcat pe balcon şi a stat călare pe balcon, ştii, pe aia de la balcon, pe marginea de la balcon. Şi i-a zis lui maică-sa că dacă nu îi semnează el se aruncă de la etaj. Deci îţi dai seama cât visa el să zboare. Deci el pentru asta s-a născut, să zboare", a mai povestit ea.

"A dat un concurs la Bucureşti, împreună cu Palfi (n.r. comandor Artur Grigore Palfi), ăla care a murit. El a luat locul I şi Palfi locul II şi ei doi din toată ţara au plecat la specializare în America", a mai spus femeia.

"Starea e critică. E critică din punct de vedere al arsurilor pentru că sunt grave. Înţelegi? Arsurile grave, de la un organism la altul, nu se ştie care cum rezistă. Deci el trebuie acum să lupte pentru viaţă.  A avut şi o operaţie de piramidă nazală. Şi trei ore s-au chinuit medicii să îi scoată o bucată de plastic din vizeta aia de la cască, ştii. O bucăţică, chiar am ţinut-o în mână. Deci am văzut-o, mi-a dat-o medicul", a declarat soţia pilotului Corneliu-Gabriel Titiana.

×
Subiecte în articol: accident aviatic Sibiu elicopter prabusit
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close