Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Martorul execuţiei magistratului incomod

Sinteza Zilei. Martorul execuţiei magistratului incomod

Sinteza Zilei. Martorul execuţiei magistratului incomod
30 Iul 2014   •   23:18
Fosta şefă a Directiei Relaţii Internationale din PICCJ, Angela Nicolae, a rupt tăcerea despre abuzurile comise de Laura Codruţa Kovesi prin intermediul unei noi scrisori transmise publicatiei Lumeajustitiei.ro.

Scrisoarea se numeşte sugestiv "Abuzurile lui Kovesi. De ce a vrut Kovesi executarea mea".

Probabil cea mai importantă relatare a Angelei Nicolae este cea în care susţine că a fost martoră la episodul petrecut în biroul de Procuror General al României al Laurei Codruta Kovesi, când procuroarei DIICOT Angela Ciurea i-a fost luat dosarul "ALRO" după ce descoperise implicarea politicului de la Bucureşti în afacerea cu oligarhii rusi. 

„Am auzit când o certa pe Angela Ciurea, de ce a cerut interceptarea unor persoane din dosarul ALRO fără s-o informeze... Plângea in hohote... „Daca mi se va întampla ceva, doamna Nicolae, să spuneţi tuturor cine sunt vinovaţii”... Era momentul cand ajunsese cu cercetarile la usa camarilei lui Basescu, iar anumite persoane nu trebuiau cercetate", a scris Angela Nicolae.

Fosta sefă a Direcţiei Relaţii Internationale din Parchetul General, procuroarea Angela Nicolae, a fost trimisă în judecată pentru un pretins trafic de influenţă, alaturi de unul dintre fiii săi, grav bolnav.
 
Informaţiile au fost prezentate în emisiunea Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close