Antena 3 CNN Actualitate Radu Tudor: Sunt măsuri abuzive. Avem de-a face cu acţiuni de forţă, de tip stalinist

Radu Tudor: Sunt măsuri abuzive. Avem de-a face cu acţiuni de forţă, de tip stalinist

Radu Tudor: Sunt măsuri abuzive. Avem de-a face cu acţiuni de forţă, de tip stalinist
24 Oct 2014   •   10:01
Realizatorul emisiunii "Punctul de Întâlnire", la Antena 3, Radu Tudor, a recunoscut că îi este ruşine că este cetăţean român, cu astfel de dosare pe rolul justiţiei şi a explicat că judecătorul care a dat o astfel de dispoziţie ar trebui exclus din magistratură. 
 
"O spun cu maxim de responsabilitate: Judecătorul care a dat o astfel de dispoziţie ar trebui exclus din magistratură. Fizic, nu se poate să audiezi 200 de martori în acelaşi timp. Audierile ar fi trebuit să se facă în deplasare la cetăţeni, pentru cei care nu se pot deplasa, din respect pentru cetăţean. Acest judecător să ia declaraţii de la aceşti cetăţeni prin intermediul poliţiştilro. Nu să trezeşti oameni în miez de noapte, să îi iei cu forţa, să îi urci în autocare."
 
Radu Tudor a opinat că au fost luate măsuri abuzive, de tip stalinist.
 
"Nu există nicio scuză decentă, acceptabilă, pentru ce se întâmplă acum. Sunt măsuri abuzive. Avem de-a face cu acţiuni ale instituţiilor de forţă, de tip stalinist. Nu poţi audia 200 de oameni o dată. Este în afara raţiunii. Doar un om fără creier a putut să dispună aşa ceva. Unii dintre ei sunt bătrâni, bolnavi, au nevoi speciale. Nu pot fi înghesuiţi ca vitele într-un spaţiu. Dacă noi tolerăm astfel de măsuri, ne merităm soarta. Nu putem să fim indiferenţi."
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close