Antena 3 CNN Actualitate Primăria din Bârlad sfidează sărăcia. Instituţia a investit 2,5 milioane de euro într-un centru de înfrumuseţare

Primăria din Bârlad sfidează sărăcia. Instituţia a investit 2,5 milioane de euro într-un centru de înfrumuseţare

Primăria din Bârlad sfidează sărăcia. Instituţia a investit 2,5 milioane de euro într-un centru de înfrumuseţare
Sursa foto: Foto: search.foodpara.com
23 Iul 2014   •   11:47

Primăria din Bârlad sfidează sărăcia cu o investiţie de 2,5 milioane de euro într-un centru de înfrumuseţare. Chiar dacă locuitorii se plâng că străzile sunt pline de gropi şi canalizarea e încă un lux, consiliul local speră să îi mulţumească pe bârlădeni cu tratamente SPA.

De mai bine de doi ani, în centrul Bârladului se construieşte de zor. Nu e vorba de vreo firmă a vreunui investitor dornic să le aducă bârlădenilor locuri de muncă, ci un centru de înfrumuseţare pe bani publici.

Chiar dacă Bârladul are mari probleme de infrastructură, autorităţile speră ca în cel mult două luni, locuitorii să se lăfăie în saună şi jacuzzi.

Clădirea adăposteşte o piscină acoperită, singura din oraş, care are sisteme moderne de filtrare a apei, încălzire şi climatizare. În plus, vor fi săli de saună umedă şi uscată, săli de fitness, masaj şi aerobic. În centrul de relaxare din centrul Bârladului au mai fost construite un cinamtograf 3D cu 160 de locuri, o sală de conferinţe cu 80 de locuri şi o sală de expoziţii.

×
Subiecte în articol: Barlad
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close