Antena 3 CNN Actualitate O studentă franceză care studia medicina la Cluj a murit după ce a căzut de la etaj. Poliţia: posibilă sinucidere

O studentă franceză care studia medicina la Cluj a murit după ce a căzut de la etaj. Poliţia: posibilă sinucidere

O studentă franceză care studia medicina la Cluj a murit după ce a căzut de la etaj. Poliţia: posibilă sinucidere
Sursa foto: foto: jurnalul.ro
27 Mar 2015   •   10:06

O studentă din Franţa care urma cursurile Universităţii de Medicină şi Famacie Iulia Haţieganu Cluj-Napoc a murit azi după ce a căzut de la etajul al patrulea al blocului în care locuia cu chirie.
"O studentă franceză, care era în anul IV la UMF Cluj-Napoca, a decedat, vineri dimineaţă, după ce ar fi căzut de la etajul IV al unui bloc din cartierul Zorilor în care locuia în chirie. Poliţia face cercetări în acest caz pentru a stabili cauzele care au dus la decesul acesteia. A fost sesizat Serviciul pentru Imigrări Cluj care va face demersurile pe linie oficială pentru anunţarea familiei fetei despre incident. Trupul neînsufleţit a fost transportat la IML în vederea necropsiei" a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, Simona Vîrci.

Procurorii iau în calcul o singură variantă: sinuciderea. Asta şi datorită faptului că uşa apartamentului în care locuia studenta era blocată din interior."Nu sunt alte suspiciuni în acest caz. Din primele cercetări, studenta nu ar fi lăsat niciun bilet de adio", au declarat surse judiciare.

×
Subiecte în articol: sinucidere
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close