Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: SRI poate orice în ţara asta. Are absolut toate pârghiile

Mircea Badea: SRI poate orice în ţara asta. Are absolut toate pârghiile

Mircea Badea: SRI poate orice în ţara asta. Are absolut toate pârghiile
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Ian 2015   •   23:09
Elena Udrea face dezvãluiri explozive în încercarea de a-şi salva pielea. Protejata fostului preşedinte a depus o plângere pe numele lui Florian Coldea, directorul interimar al SRI şi spune că Dorin Cocoş finanţa Serviciul. 
 
Udrea a povestit într-un interviu pentru Hotnews că fostul ei soţ mergea frecvent la sediul SRI, serviciu pe care îl şi finanţa şi că la solicitarea lui Coldea, Cocoş i-ar fi dat 500.000 de euro cash lui Sebastian Ghiţă pentru a-şi finanţa televiziunea. 
 
Mircea Badea, Adrian Ursu şi Radu Tudor au comentat, în ediţia de vineri seară a emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, tot interviul al protejatei fostului preşedinte al României, Elena Udrea.
 
Mircea Badea a arătat că SRI se conturează ca un serviciu care conduce foarte multe structuri din România şi care are foarte multe pârghii.
 
"Fostul şef al SRI spune că are acoperiţi în presă. Deci SRI poate să afle nenumărate lucruri, dar mult mai important de atât, poate stârni ştiri, curente de opinie, poate sugruma ştiri, poate controla mediatic percepţii, opinii şi migraţii de mentalităţi. Pe altă parte, poate numi procurori şefi, poate influenţa magistraţi, poate dirija sume uriaşe cash, deci SRI poate orice. Are absolut toat pârghiile. Cu ajutorul departamentului penal al SRI, DNA."
 
Badea a explicat că, în aceste condiţii, este mai mult decât evident că situaţia de condamnare a profesorului Dan Voiculescu a fost ordonată.
 
"În condiţiile în care SRI numeşte procurori şefi în DNA, poate influenţa magistraţi, răspunsul la întrebarea "o fi fost Dan Voiculescu băgat la puşcărie la ordin", capătă pentru toată lumea răspuns clar ?"
 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close