Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Doamna Bica a zis că nu apare semnătura ei pe nicăieri. Păi asta ce înseamnă, că nu a plătit nimic?

Mircea Badea: Doamna Bica a zis că nu apare semnătura ei pe nicăieri. Păi asta ce înseamnă, că nu a plătit nimic?

Mircea Badea: Doamna Bica a zis că nu apare semnătura ei pe nicăieri. Păi asta ce înseamnă, că nu a plătit nimic?
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Oct 2014   •   00:04
Mircea Badea a explicat, în pasa dintre emisiunile "În gura presei" şi "Sinteza Zilei", că este şocat de tupeul fabulos al doamnei Bica, în urma dezvăluirilor că ar fi fost la Paris, cu Elena Udrea, la shopping. 
 
"Eu un astfel de tupeu nu am mai văzut de la domnul Băsescu şi doamna Udrea."
 
Realizatorul emisiunii "În gura presei" a propus un exerciţiu de imaginaţie.
 
"Hai să ne imaginăm că ar fi fost domnul Voiculescu Dan, în weekend, la Paris, cu şeful DIICOT. Tu realizezi ce s-ar fi întâmplat? Cred că erau arestaţi la aeroport. Hai să ne imaginăm că ar fi fost Voiculescu Dan cu şeful DIICOT la Paris. Doamna Bica nu a înţeles "care e problema", că doar nu a tras pe nas. Vorba lui Felix Rache, doamna Bica a tras pe card".
 
De altfel, Mircea Badea a arătat că mai este loc de o întrebare pentru doamna Bica. "Şi a mai întrebat doamna Bica "Aţi văzut semnătura mea pe undeva?" Păi staţi puţin, adică dvs. nu aţi plătit nimic?" 
 
Totuşi, în urma acestor dezvăluiri, este posibil ca Elena Udrea, în postura sa de candidat, să fi primit o lovitură destul de dură.
 
"Eu cred că în seara asta şi Băsescu şi Udrea au realizat că o să şi-o fure foarte rău. Pare-se că mai sunt şi alţii care se luptă cu ei, nu doar noi, cei de la Antena 3. Nu îi ştiu, nu îi cunosc, dar mă bucur foarte mult. Băsescu la puşcărie! Asta este ceea ce mi se pare corect."
 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close