Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, prezent la Festivalul "Sus pe muntele din Jina"

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, prezent la Festivalul "Sus pe muntele din Jina"

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, prezent la Festivalul "Sus pe muntele din Jina"
28 Iul 2014   •   09:56

Sute de oameni s-au adunat să petreacă la festivalul ''Sus pe muntele din Jina''. Sibienii dar şi turiştii care au venit la eveniment au fost încântaţi de obiceiurile şi tradiţiile locului dar şi de preparatele culinare. Vicepremierul Daniel Constantin a stat de vorba cu crescătorii de ovine din localitate şi i-a felicitat pentru modul în care păstrează tradiţiile şi obicieiurile specifice satelor de munte din Mărginimea Sibiului.

Festivalul "Sus pe muntele din Jina" a început cu o paradă a portului popular la care au participat ansamblurile de dansuri din Mărginimea Sibiului.

Vicepremierul Daniel Constantin a vizitat standurile producătorilor şi s-a aratat încântat de modul în care aceştia ştiu să-şi promoveze produsele.

Eurparlamentarul Maria Grapini le-a promis crescătorilor de ovine că îi va susţine pentru ca produsele lor să fie recunoscute la nivel european.

Festivalul "Sus pe Muntele din Jina" a ajuns la cea de-a 40 a ediţie şi este un prilej pentru oierii din toată ţara să se întâlnească şi să petreacă împreună.

×
Subiecte în articol: Daniel Constantin
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close