Antena 3 CNN Actualitate Laura Codruţa Kovesi răspunde întrebărilor Antena 3. De ce a cerut finalizarea dosarului "Telepatia"

Laura Codruţa Kovesi răspunde întrebărilor Antena 3. De ce a cerut finalizarea dosarului "Telepatia"

Laura Codruţa Kovesi răspunde întrebărilor Antena 3. De ce a cerut finalizarea dosarului "Telepatia"
31 Iul 2014   •   00:04

O serie de întrebări adresate de Antena 3, prin Adrian Ursu, procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, au primit răspunsuri oficiale. Acestea au fost prezentate în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza Zilei".

„De unde apare acest calcul, acest risc al prescripţiei în 2014? Nemaivorbind că însuşi Dan Voiculescu a cerut ca procesul să continue, tocmai ca să nu beneficieze de prescripţie. Trecând peste asta, de unde decembrie 2014? Şi am întrebat-o pe doamna Kovesi, de unde rezultă că în decembrie se prescrie dosarul...şi cum răspunde acuzaţiilor că domnia sa pune presiune pe justiţie. Şi am primit un răspuns, la chestiunile legate de dosarul „Anghel – Mircea Băsescu” şi „Telepatia”. Am întrebat cum îşi explică ce s-a întâmplat în tot acest interval în dosarul „Sandu Anghel – Mircea Băsescu” a spus realizatorul Antena 3 Adrian Ursu, cel care a formulat întrebările.

Vedeţi mai jos care au fost răspunsurile date de Codruţa Kovesi.

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close