Antena 3 CNN Actualitate INCOME. Povestea Mădălinei Codreanu, antreprenoarea cu o afacere de succes pe piaţa hainelor pentru gravide

INCOME. Povestea Mădălinei Codreanu, antreprenoarea cu o afacere de succes pe piaţa hainelor pentru gravide

INCOME. Povestea Mădălinei Codreanu, antreprenoarea cu o afacere de succes pe piaţa hainelor pentru gravide
de M.T.    |    01 Noi 2014   •   15:12

Sunt antreprenori care pun pe picoare afaceri sezoniere, alţii pornesc din pasiune pentru un anumit domeniu sau ca o dezvoltare firească a vieţii profesionale.

Sunt însă şi antreprenori care au decis să deschidă o afacere după ce s-au lovit de lipsa unor servicii sau produse în piaţă. Este şi cazul tinerei Mădălina Codreanu, care a găsit un vid în piaţa hainelor pentru gravide.

Mădălina este mămică de aproximativ 2 ani, însă în perioada sarcinii s-a lovit de aceeaşi problemă pe care o întâmpinau mai toate gravidele: nu avea de unde să îşi cumpere haine speciale pentru lunile de sarcină. Cu atât mai mult haine business, de care avea nevoie la birou.

Aşa i-a încolţit în minte ideea unei afaceri, iar acum are propriul magazin în care a reunit nu mai puţin de 10 branduri, pentru care este şi unic importator.

Ca o continuare firească, spune ea, după hainele pentru mămici, şi-a îndreptat atenţia şi către cele pentru copii.

Iniţial, a investiti 25.000 de euro şi ne povesteşte că deşi ar fi putut să îi recupereze până acum, a preferat să îi reinvestească continuu în marfă de cea mai bună calitate pentru clienţii ei.

Mădălina va participa săptămâna viitoare la Baby Boom, cel mai mare târg dedicat copiilor şi mămicilor şi s-a pregătit cu oferte speciale. De altfel, în cele 4 zile de expoziţie aproape toţi participanţi au pregătit surprize care mai de care mai atrăgătoare.

Târgul se va desfăşura între 6 şi 9 noiembrie, iar cei peste 150 de expozanţi vor fi prezenţi cu o ofertă variată de la produse pentru creşterea copilului, până la hăinuţe şi mobilier.

×
Subiecte în articol: Income cu Adrian Maniutiu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close