Antena 3 CNN Actualitate Furtună spectaculoasă pe mare. La Constanţa valurile au atins şase metri înălţime

Furtună spectaculoasă pe mare. La Constanţa valurile au atins şase metri înălţime

Furtună spectaculoasă pe mare. La Constanţa valurile au atins şase metri înălţime
de M.Z.    |    25 Oct 2014   •   18:31

La malul mării vremea a oferit un adevărat spectacol. Pe litoral a fost cod galben de vijelii, iar vântul a suflat chiar şi cu 70 de kilometri la oră. În unele locuri, plajele au fost înghiţite în totalitate, foişoarele au fost puse la pământ, iar porturile au fost închise. 

 
Constănţenii au ieşit pe faleze să imortalizeze peisajul, iar pentru împătimiţii de adrenalină a fost ocazia perfectă să iasă pe mare şi să facă surf.
 
La Constanţa valurile au atins chiar şi şase metri înălţime în larg. Porturile au fost închise şi nicio operaţiune de încărcare-descărcare la nave nu s-a mai efectuat. 
 
A fost un spectacol însă pentru localnicii care, în ciuda frigului, au ieşit să vadă marea mai supărată ca oricând. 
 
Temperaturile au ajuns până la 3 grade Celsius, iar vântul a suflat şi cu 70 km/h. 
 
Şi localnicii din Eforie s-au bucurat de un spectacol deosebit. Aici marea le-a amintit de zilele în care oraşul era acoperit iîn totalitate de troienele de zăpadă: valurile au adus la mal o spumă densă.
 
La Mamaia, pentru împătimiţii de adrenalină a fost mană cerească. Practicanţii de sporturi extreme, pentru care vântul şi valurile sunt ingredientele perfecte pentru surf, şi-au luat plăcile şi velele şi au ieşit pe mare. 
 
Veştile meteorologilor nu sunt bune nici pentru duminică. Va fi frig în continuare, va bate vântul şi va ploua. Abia spre mijlocul săptămânii, vremea se va mai încălzi, iar mercurul va mai creşte în termometre până la 13 grade Celsius.

Avem prima ninsoare în Capitală. Ploaia prognozată pentu această după-amiază s-a transformat în lapoviţă şi ninsoare

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close