Antena 3 CNN Actualitate DĂ VIAŢĂ EROILOR! - Un nou proiect Antena 3. Scrieţi poveştile eroilor din Decembrie 1989

DĂ VIAŢĂ EROILOR! - Un nou proiect Antena 3. Scrieţi poveştile eroilor din Decembrie 1989

DĂ VIAŢĂ EROILOR! - Un nou proiect Antena 3. Scrieţi poveştile eroilor din Decembrie 1989
Sursa foto: Foto: daviataeroilor.ro
de M.Z.    |    16 Dec 2014   •   11:09

Zilele acestea se împlinesc 25 de ani de la Revoluţia din 1989! Din ce în ce mai mulţi români, în special tineri care nu au trăit în timpul regimului comunist, nu ştiu ce s-a întâmplat acum un sfert de veac. De aceea e nevoie ca eroii Revoluţiei să nu fie uitaţi, ci să continue să trăiască prin poveştile lor. Este o moştenire pe care suntem datori să o transmitem mai departe.

DĂ VIAŢĂ EROILOR!
- este un demers al jurnaliştilor Antena 3 la 25 de ani de la Revoluţia Română din Decembrie 1989! Românii care s-au sacrificat atunci merită să trăiască în inimile noastre şi ale generaţiilor viitoare. Şi nu doar în cifre seci, în statistici pe oraşe, judeţe, militari sau civili, bărbaţi sau femei, copii sau adulti. Fiecare om care s-a jertfit atunci trebuie să îşi primească povestea înapoi.

Jurnaliştii Antena 3, conştienţi de importanţa faptelor celor peste 1000 de români morţi la Revoluţie, vă roagă să spuneţi povestea copiilor, părinţilor, colegilor sau prietenilor voştri datorită cărora românii sunt liberi! Aceşti oameni nu trebuie uitaţi! Le suntem şi le sunteţi datori pentru devenirea unui popor nu demult oropsit de dictatura comunistă! Spuneţi-le povestea eroilor Revoluţiei din Decembrie 1989 pentru ca povestea noastră, a celor contemporani cu ei, să nu fie uitată, iar această perioadă să nu fie consemnată în istoria României doar într-o notă de subsol!
Intraţi pe site-ul daviataeroilor.ro şi scrieţi povestea copilului, părintelui, colegului sau prietenului dumneavoastră care a murit la Revoluţie!
- căutaţi numele eroului martir în lista de pe site
- apăsaţi butonul contribuie din subsolul paginii
- completaţi datele personale ale eroului, numele urmaşilor*
- scrieţi în câmpul BIO povestea EROULUI*
- încărcaţi o fotografie sau mai multe*
- în final completaţi datele dumneavoastră care ne ajută să verificăm şi validăm această contribuţie
- apăsaţi SALVEAZĂ DATELE
- dacă este prima contribuţie pe acest site veţi primi un link de validare pe adresa de e-mail. Vă rugăm să îl accesaţi!
- contribuţia dumneavoastră va deveni vizibilă pe site în cel mai scurt timp posibil, după ce este validată şi verificată
*nu este obligatoriu să fie completate toate datele

Site-ul daviataeroilor.ro conţine în acest moment numele celor care au murit la Revoluţie, aşa cum sunt ele consemnate în documentele secretariatului de stat pentru problemele revoluţionarilor. Povestea lor trebuie scrisă de oamenii care i-au cunoscut, care ştiu cum şi când
au murit.



×
Subiecte în articol: Dă viaţă eroilor
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close