Antena 3 CNN Actualitate Adrian Ursu: Povestea asta a depăşit orice limită. Sunt şocat

Adrian Ursu: Povestea asta a depăşit orice limită. Sunt şocat

Adrian Ursu: Povestea asta a depăşit orice limită. Sunt şocat
Sursa foto: Foto: VideoNews
24 Oct 2014   •   09:50

Realizatorul emisiunii "Secvenţial", Adrian Ursu, a comentat acţiunea justiţiei de a aduce cele 140 de persoane pentru audieri, în dosarul referendumului din 2012. Realizatorul a recunoscut că a fost şocat de imaginile cu vârstnicii treziţi în miez de noapte şi urcaţi în dube. 

 
"Putem să ne punem întrebări, putem găsi şi nişte răspunsuri, să ne gândim la coicindenţa calendarului electoral, că ar putea fi o intenţie vădită de a influenţa felul în care oamenii merg la vot. Acele imagini cu oamenii bătrâni urcaţi în autocar, cu domnul acela de 83 de ani, care abia vorbea, urcaţi în noapte în dube, şi duşi la Bucureşti ... Simbolic vorbind, este un mesaj de forţă inimaginabil. Cred că nu realizăm dimensiunea."
 
Adrian Ursu a explicat că această acţiune nu mai este despre justiţie sau despre "Hrebenciuci", ci despre abuz asupra unor oameni în vârstă, bolnavi. 
 
"Povestea asta a depăşit orice limită. Nu este vorba doar despre Hrebenciuci, este despre doamna aceea de 75 de ani, bătrânul de 83 de ani, oameni luaţi noaptea de miliţieni şi duşi cu dubele la Bucureşti. Cred că s-a depăşit limita. Vă aduceţi aminte de copiii aceia aduşi la fel, în dosarul cu Bacalaureatul. Nu s-a mai auzit nimic de ei. Faptul că nu există reacţie de niciun fel la aşa ceva pe mine mă face să cred că dispariţia acestui personaj ticălos, odios, oribil, nu va fi destul. Nu Băsescu Traian este cel care a sunat noaptea şi a dat ordin. Sunt cei care au învăţat de la Băsescu, care au vrut să îi arate că îşi merită avansările, că merită să facă parte din sistemul său clientelar. Sunt şocat de toate aceste imagini."
 

×
Subiecte în articol: Adrian Ursu poveste coincidenta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close