Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu somează serviciile secrete: Aflaţi cine mi-a filat-o!

Traian Băsescu somează serviciile secrete: Aflaţi cine mi-a filat-o!

Traian Băsescu somează serviciile secrete: Aflaţi cine mi-a filat-o!
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Oct 2014   •   22:42
Cele mai recente declaraţiile ale preşedintelui Traian Băsescu au fost dezbătute într-o ediţie specială la Antena 3, realizată de Adrian Ursu şi Anisa Lupu, cu ocazia încheierii campaniei pentru turul I. 
 
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, într-o emisiune televizată, vineri seară, că i-a somat pe şefii serviciilor secrete din România să afle cine a făcut pozele în care apar Elena Udrea şi şefa DIICOT, Alina Bica. 
 
Mugur Ciuvică a explicat că un astfel de demers putea fi încercat şi în 2009, în cazul lui Mircea Geoană. 
 
"Da' Băsescu, când îl întreba pe Geoană, în campanie prezidenţială, dacă i-a plăcut lui Vântu, nu s-a gândit să întrebe cine l-a filat pe domnul Geoană, care era şi şeful Senatului, parcă, la acel moment. Acum, să pui serviciile secrete să caute cine a făcut pozele şi să nu spui, tu, care ai fost ani de zile cu statul de drept, că doamna Bica trebuia să îşi dea demisia, de ieri de la ora 16:00?"
 
Realizatorul emisiunii "Deziluzia optică", Felix Rache, a glumit şi a comentat că speră să nu se ajungă la un război cu Franţa din această cauză. 
 
"În ce hal e Băsescu, am şi eu teama mea. Mă uitam la pozele astea de la Paris şi mă gândeam, ce "Bică" e lumea. Domnul Băsescu, într-un acces de dictator, îi cheamă pe şefii de servicii la raport. Eu sper să nu ne războim cu Franţa pe elemente de genul acesta, că poate află domnul preşedinte că aparatul cu care s-a făcut poza este Smena şi s-ar putea să avem o problemă cu ruşii."
 

×
Subiecte în articol: servicii Editie Speciala Adrian Ursu
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close