Antena 3 CNN Politică Liderul PSD nu exclude trântirea Guvernului Cioloș după 5 iunie

Liderul PSD nu exclude trântirea Guvernului Cioloș după 5 iunie

Liderul PSD nu exclude trântirea Guvernului Cioloș după 5 iunie
Sursa foto: Foto: www.facebook.com
de M.Z.    |    05 Mai 2016   •   20:31

Președintele PSD Liviu Dragnea a criticat joi, activitatea unor miniștri din cabinetul condus de Dacian Cioloș și a menționat că nu este exclusă varianta de a "da jos" acest guvern, însă astfel s-ar crea riscul de a avea o "instabilitate permanentă" în plan politic în acest an, informează agerpres.ro.

"Încă nutresc speranța că nu sunt eu vinovat pentru neperformanța guvernului Cioloș. Ca să dăm jos guvernul Cioloș trebuie să ajungem la domnul Iohannis. În care sincer nu am încredere că va nominaliza o persoană responsabilă, din partea PSD de exemplu, care să conducă guvernul și atunci există riscul să ne trezim cu un guvern tehnocrat doi, care sigur că nu va mai fi votat în Parlament, dar am putea risca să ajungem iar într-o instabilitate permanentă în acest an. Asta nu înseamnă că această variantă este exclusă", a spus Liviu Dragnea, fiind întrebat de presă dacă PSD intenționează să "dea jos" actualul guvern în condițiile în care controlează majoritatea parlamentară.

Liderul PSD a menționat că o asemenea posibilitate poate fi analizată după campania electorală pentru alegerile locale și până atunci se va vedea și "cum funcționează majoritatea".

"Pe de altă parte, o să vedem și cum funcționează majoritatea. Avem câteva ocazii în perioada imediat următoare. Este vorba și de votul pentru revocarea președintelui Camerei și de votul pentru judecătorii de la CCR, după campania electorală o să ne gândim serios", a completat Dragnea, care a criticat în conferința de presă activitatea din ultima perioadă de la Ministerul Sănătății și Ministerul Agriculturii.

Liviu Dragnea și Victor Ponta s-au aflat joi în județul Olt, unde au participat la întâlniri cu membri de partid și la lansarea candidaților social-democrați pentru primăriile din Slatina, Caracal și Balș.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea guvern ciolos
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close