Antena 3 CNN Politică Gabriela Firea, despre culisele chetei pentru Udrea: Cred că întreaga societate ar trebui să reacționeze

Gabriela Firea, despre culisele chetei pentru Udrea: Cred că întreaga societate ar trebui să reacționeze

Gabriela Firea, despre culisele chetei pentru Udrea: Cred că întreaga societate ar trebui să reacționeze
30 Sep 2014   •   20:49

 Traian Băsescu face orice să o vadă pe Elena Udrea la Cotroceni.

După ce în weekend, după lansarea lui Udrea din stradă, cei doi s-au retras într-o berărie şi au băut bere la halbă, acum preşedintele a invitat o pe blonda sa favorită la dineul Clubului Politic, la Cotroceni.

Astfel, Udrea a stat umăr la umăr cu politicieni, ambasadori sau directori ai unor companii străine din România, dar şi cu magistraţi sau jurnalişti apropiaţi Administraţiei Prezidenţiale.

Senatorul Gabriela Vrânceanu Firea a vorbit despre invitații dineului, în cadrul ediției de astăzi a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu".

"Văzând că doar afișându-se la malul mării cu tricol PMP-ului, mâncând mere în Piața Publică și afișându-se în public cu Elena Udrea, președintele nu a obținut la europarlamentare pentru PMP decât un 6 la sută,o cifră foarte mică în comparație cu aspirațiile acestei formațiuni politice, dar și ale mentorului acestuia,președintele în funcție, acum merge la etapa grea a marketingului politic, și se adresează de la tribuna prezidențială, total ilegal și anticonstituțional, diferitelor categorii socio-profesionale, în încercare de a mări această cifră, în avantajul președintelui PMP", a declarat aceasta.

"Cred că întreaga societate ar trebui să reacționeze pentru că președintele nici măcar nu mai mimează o echidistanță față de partidele de pe eșichierul politic ", a mai adăugat Gabriela Firea.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close