Antena 3 CNN Life Jurnalista Maria Timuc a lansat cartea "Paşii către tine însuţi"

Jurnalista Maria Timuc a lansat cartea "Paşii către tine însuţi"

Jurnalista Maria Timuc a lansat cartea "Paşii către tine însuţi"
Sursa foto: Foto: mariatimuc.blogspot.ro
07 Mai 2015   •   10:47

Cartea "Paşii către tine însuţi" se găseşte de astăzi în librării. Volumul care o are ca autoare pe Maria Timuc se doreşte a fi un medicament prin care se pot trata durerile. Este o reţetă prin care cititotrii îşi pot vindeca sufletul şi mintea, mai spune Maria Timuc. 

 
Scriitoarea şi-a lansat volumul, într-o companie selectă, alături de oameni de ştiinţă, neurologi, chirurgi şi artişti. 
 
Fă paşi către tine însuşi! - este îndemnul Mariei Timuc pentru oamenii care suferă. Nu sunt simple esteuri într-o carte de 300 de pagini, ci multe semne de întrebare la care autoarea a găsit medicamentul. 
 
"Pastilele de înţelepciune" din carte încearcă să-l aducă pe cititor într-o stare de asumare a responsabilităţii. 
 
Unii oameni de ştiinţă spun că scrierile sunt ca o cafea care te trezeşte, alţii că ar fi pur şi simplu o metodă de scăpare din cotidian. Autoarea crede că e o formă de a mulţumi tuturor oamenilor care au susţinut-o mereu. Mai ales, profesorului Dan Voiculescu.
 
Cartea "Paşii către tine însuţi" se găseşte de astăzi în toate librăriile. Cititorul se poate regăsi între paginile ei şi se poate corecta pentru ca reacţiile sale, la situaţiile de viaţă prin care trece, să se schimbe, pentru a-şi schimba starea interioară şi pentru a găsi vindecarea.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close