Antena 3 CNN Horoscop Bărbaţi cu noroc la bani, în funcţie de zodie. Când se îmbogăţesc

Bărbaţi cu noroc la bani, în funcţie de zodie. Când se îmbogăţesc

Bărbaţi cu noroc la bani, în funcţie de zodie. Când se îmbogăţesc
Sursa foto: Foto: Lyla.ro
31 Aug 2015   •   10:18

Potrivit astrologilor, fiecare dintre barbatii nativi ai zodiacului au perioade in viata cand dau de bani si perioade in care n atat de mult noroc la bani, in asa fel incat pana la finalul vietii sa se creeze un echilibru in intreaga lor stare materiala.

Mai mult decat atat, unii dintre barbatii zodiacului se nasc efectiv cu o lingura de argint in gura si atrag de partea lor banii mai repede decat ceilalti. insa, din pacate, sustin astrologii, acesti barbati nu au noroc pe alte planuri, precum pe cel amoros sau stau prost cu sanatatea.

Insa, alti nativii nu au parte de bani de timpuriu si ajung sa se imbogateasca sau sa castige mult mai mult decat erau obisnuiti pana acum, pe parcursul vietii.

Asadar, iacata care sunt barbatii cu noroc la bani, in functie de zodie si Cand se imbogatesc

BERBEC
Barbatii din Berbec au cu adevarat noroc la bani in diverse perioade ale vietii. Ce-i drept, muncesc destul de mult pentur banii pe care ii fac. Asa ca daca in prima parte a vietii nu au prea multi bani, incepand cu varsta de 30 de ani norocul le surade.

TAUR
Barbatii din Taur pe de alta parte, au noroc la bani inca din copilarie. Majoritatea au norocul de a se naste in familii deja instarite iar apoi ajung si ei sa fie destul de instariti. In jurul varstei de 20 de ani insa, cheltuies ccu nesabuinta si isi dau seama de valoare abanului abia dupa 35 de ani.

GEMENI
Barbatii din Gemeni au bani mai mere, insa abia incepand cu varsta de 30 de ani incep sa faca adevarata avere. Nativii acestei zodii nu au valoarea banului prea bine implementata pana la acea varsta, asa ca pana la 30 de ani doar se vor bucura de banii altora.

RAC
Barbatii din Rac, pe de alta parte, trebuie sa munceasca destul de mult pentru banii lor. Trec prin perioade in viata in care au fie mai multi bani decat au nevoie, fie au parte de neajunsuri financiare. Insa, dupa varsta de 50 de ani, barbatii din Rac se stabilizeaza financiar si pot spune chiar ca s-au imbogatit.

LEU
Leii sunt norocosi la capitolul bani. Inca de la varsta de 18 ani dezvolta un simt monetar aparte si incep sa faca primii bani. Apoi, intreaga viata nu vor face decat sa agoniseasca iar acest lucru ii va face sa fie cat se poate de stabili din punct de vedere financiar.

FECIOARA
Barbatii din Fecioara au parte de trei perioade in viata. Astfel, pana la varsta de 20 de ani confortul financiar e asigurat de familie, in cele mai multe cazuri. Dupa 20 de ani intra intr-o perioada in care cu greu se stabilizeaza din punct de vedere finaciar. Dupa 35 de ani insa, vor da de noroc si se vor imbogati.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

×
Subiecte în articol: Horoscop zodiac bani
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close