Antena 3 CNN Horoscop Ediţie Specială: Ce ne rezervă astrele în perioada următoare. De ce trebuie să ne ferim în luna septembrie

Ediţie Specială: Ce ne rezervă astrele în perioada următoare. De ce trebuie să ne ferim în luna septembrie

Ediţie Specială: Ce ne rezervă astrele în perioada următoare. De ce trebuie să ne ferim în luna septembrie
29 Aug 2015   •   21:26

Cristina Demetrescu şi Mihai Voropchievici au fost, sâmbătă, invitaţii Mariei Coman la "Ediţie specială", acolo unde au vorbit despre ce ne rezervă astrele în perioada următoare.

"Se mai temperează fricile, se temperează lucrurile. Luna neagră pe destin înseamnă o cale răsucită pentru cei care nu sunt atenţi, de data aceasta face rău pe parte justiţiei. Septembrie, chiar octombrie, mare atenţie. Trebuie să fim mai ponderaţi, să lăsăm de la noi" a spus astrologul Cristina Demetrescu.

"Septembrie este cea mai puternică lună din punct de vedere al fenomenelor astrale. Optimismul ar trebui să fie pe primul plan. Mercur va retrograda şi el, toată lumea a auzit de Mercur retrograd. Este o lună complicată, dar marele aspect acesta este: atenţie la decizii" a mai spus astrologul.

"Superficialitatea şi luarea unor decizii sunt făcute cu un efort minim, frivol. Fiecare se va ocupa mai mult de interesele lui proprii şi va trece în plan secund ce ar trebui să facă pentru ceilalţi. Cheltuielile sunt mai mari, în general pentru distracţie" a explicat numerologul Mihai Voropchievici.

"Şeful statului are un an de final de ciclu. Tendinţele vor fi să ia decizii noi, să pună beţe-n roate, dar care nu au şanse. Tot ce începe nou, a beneficiat de plimbări şi preumblări. E un an liniştit, în sensul că este mai vesel, mai boem, dar cu încărcături. Este un an opt, este cifra celui care se duce la mărire, la funcţii, la bani, dar nu la bani munciţi. Aceste modalităţi de a premia vin ca o formă de a îndrepta nişte lucruri. E adevărat că din euforia de a face bine tuturor putem să cădem într-o degringoladă, să ne întindem mai mult decât ne este plapuma. Este bună şi critica din partea opoziţiei, dacă este constructivă" crede Mihai Voropchievici.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close