Antena 3 CNN Externe ”Menage a trois” în casa prezidențială din Franța. Vezi cu cine l-a împărțit Prima Doamnă pe Hollande

”Menage a trois” în casa prezidențială din Franța. Vezi cu cine l-a împărțit Prima Doamnă pe Hollande

”Menage a trois” în casa prezidențială din Franța. Vezi cu cine l-a împărțit Prima Doamnă pe Hollande
Sursa foto: Foto: Thinkstock
11 Oct 2012   •   21:09

Prima Doamnă a Franței, Valerie Trierweiler, a fost iubita actualului președinte Francois Hollande, dar și amanta lui Devedjian Patrick, un ministru în Guvernul Sarkozy în același timp, potrivit unei noi biografii, scrie rt.com.

Detaliile amoroase ale primei doamne sunt făcute publice în ”La Frondeuse”, o biografie neautorizată. Se pare că fostul ministru al Economiei din Guvernul Sarkozya avut o relație cu prima doamnă încă din anii 2000, dar aceasta ar fi flirtat chiar și cu ex-președintele Nicolas Sarkozy.

În acel timp, Patrick Devedjian era căsătorit, iar Hollande trăia în concubinaj cu Segolene Royal, mama celor patru copii ai săi. Totodată, Valerie Trierweiler era căsătorită.



Biografii spun că domnișoara Trierweiler l-ar fi preferat pe Devedjian, însă el a refuzat să se despartă de soția sa, așa că actuala primă doamnă și comutat atenția spre Francois Hollande.

Un alt fragment din noua biografie spune despre fostul președinte Sarkozy că avea un interes special față de Trierweiler. Autorii spun chiar că fostul președinte ar fi flirtat cu ea la o recepție în cursul aceleiași perioade. Cu toate acestea, Sarkozy a fost respins, ceea ce l-ar fi lăsat supărat și dezamăgit. Acesta ar fi declarat în fața jurnaliștilor: ”Cine se crede ea? Eu nu sunt destul de bun?”

Biografia este scrisă de politicianul francez Christophe Jakubyszyn și Alix Bouilhaguet și a fost lansată miercuri. 

×
Subiecte în articol: ministrul Economiei Nicolas Sarkozy
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close