Antena 3 CNN Externe Descoperire macabră într-un spital din Italia. Ce au găsit în capelă i-a îngrozit pe anchetatori: "Este acolo de trei ani de zile"

Descoperire macabră într-un spital din Italia. Ce au găsit în capelă i-a îngrozit pe anchetatori: "Este acolo de trei ani de zile"

Descoperire macabră într-un spital din Italia. Ce au găsit în capelă i-a îngrozit pe anchetatori: "Este acolo de trei ani de zile"
de O.P.    |    31 Oct 2014   •   07:21

Un cadavru mumificat, care ar putea aparţine unui pacient dispărut la sfârşitul lui 2011, a fost găsit într-un spital din Modena (nord), a anunţat agenţia italiană Ansa, citând un comunicat al spitalului, relatează AFP.

Cadavrul, găsit în spatele unei ţevi din capela spitalului, ar putea aparţine unui bărbat în vârstă de 65 de ani dispărut în urmă cu aproape trei ani în timp ce era internat la neurochirurgie, potrivit Ansa.

"Pentru moment nu se poate confirma dacă este vorba de pacientul dispărut la sfârşitul lui 2011", a precizat spitalul, citat de agenţia italiană.

AFP nu a putut să obţină imediat mai multe informaţii din partea acestei instituţii.

Potrivit Ansa, cadavrul a fost găsit în urma unor căutări relansate în mai de spital la cererea familiei pacientului dispărut.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close