Antena 3 CNN Actualitate Media Record de audienţă pentru programele Antenei Stars

Record de audienţă pentru programele Antenei Stars

Record de audienţă pentru programele Antenei Stars
30 Sep 2014   •   17:27

Luna septembrie a reprezentat un boom de audienţă pentru Antena Stars, singura televiziune axată pe ştiri şi talk-show-uri mondene din România.



Nu mai este pentru nimeni un secret că show-ul dimineţilor, “Star matinal”, devine, pe zi ce trece, favoritul telespectatorilor Antenei Stars. În săptămâna care s-a încheiat, 22-28 septembrie, emisiunea prezentată de Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu s-a clasat pe locul 3 în topul audienţelor, după marile posturi tv din România, dar înaintea altor televiziuni cu tradiţie de pe piaţă. În medie, la nivelul publicului comercial, 30.000 de telespectatori au urmărit cu mult interes matinalul Antenei Stars.



Ieri, 29 septembrie, în prime-time, Antena Stars a atins un record de audienţă. Astfel, la nivelul target-ului comercial, show-ul “Răi da’ buni” a înregistrat cele mai bune audiente din acest an: 1,5 puncte de rating si 3,7 cotă de piată. În medie, 76.000 de telespectatori urmăreau la Antena Stars subiectele interesante ale show-ului prezentat de inegalabilul Mihai Morar. Conform Kantar Media, minutul de aur al emisiunii s-a înregistrat la ora 21.24, atunci când, Antena Stars a atins, la nivelului publicului din mediul urban, o medie de 294.000 de telespectatori reprezentând 2,9 puncte de rating şi 5,7 cotă de piaţă.



Tot un record de audienţă a bifat şi emisiunea “Dosarele VIP”, difuzată de Antena Stars în fiecare duminică, de la ora 17.00. În medie, pe targetul 18-49 Urban, show-ul prezentat de unii dintre cei mai experimentaţi jurnalişti din România, Cristi Brancu şi Dan Capatos, era privit in medie de 65.000 de telespectatori. Conform datelor furnizate de Kantar Media, vârful de audienţă al emisiunii s-a atins la ora 18.00, atunci când, la nivelului publicului din mediul urban, 226.000 de telespectatori priveau dezvăluirile din “Dosarele VIP”.

Consecvent cu politica sa de programe, postul Antena Stars va oferi în continuare, în timp real, cele mai noi știri în materie de showbiz, cele mai interesante talk-show-uri mondene, cu protagoniștii momentului.

Sursa: Kantar Media

×
Subiecte în articol: Antena Stars audiente
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close