Antena 3 CNN Actualitate Media FORZA ZU vine la SIBIU

FORZA ZU vine la SIBIU

FORZA ZU vine la SIBIU
21 Mai 2015   •   15:42

În urmă cu 4 ani, Radio ZU și-a dorit să facă un concert, dar România a vrut mai mult. De atunci, an de an Radio ZU face istorie la Forza ZU. Evenimentul s-a transformat de-a lungul timpului din cel mai mare karaoke în aer liber în cel mai mare concert din România. Mai mult, acesta a devenit o tradiție.

Forza ZU a făcut sute de mii de oameni să danseze și să cânte în Brașov, Timișoara, Iași și Cluj Napoca. Anul acesta a venit rândul sibienilor să afle exact despre ce este vorba la concertul prezentat de Budugan și Morar.

Sâmbătă, 23 mai, de la ora 18:00, Piața Mare din Sibiu va gâzdui cel mai mare concert din România. Forza ZU unește zeci de superartiși cu zeci de mii de voci într-o singură zi. Intrarea este liberă. Echipa ZU are un singur sfat pentru cei care vor fi prezenți acolo: să își pregătească vocile. Versurile fiecărei piese cântate la eveniment vor fi afișate pe ecranele gigant de la scenă.

Lista completă a artiștilor și trupelor care vin la Forza ZU: B.U.G. Mafia, Loredana, Pact, Andra, Raluka, Smiley, Delia, Mihai Constantinescu, Alex Velea, Vunk, Antonia, Proconsul, Stela Enache, Daniel Iordăchioae, Holograf, Fly Project, Guess Who, Maximilian, Shift, Randi, Uddi, Nadir, Marius Moga, Adda, Lidia Buble, Adrian Sînă, Lariss, Otilia, Maxim, Ami, Carmen, Ruby, What's Up, Andreea Bănică și 3 Sud Est. De warm-up se ocupă MC Adi Mihăilă „The Hitman” și DJ Energy K.

O mare parte dintre acești artiști au participat și la realizarea imnului Forza ZU 2015. Piesa se numește „Cântă ca să fie bine”, iar videoclipul ei poate fi urmărit pe YouTube.

Concertul va fi transmis live pe ZU TV, la Radio ZU și pe pagina de Facebook Radio ZU.

SIBIU, FACEM ISTORIE!

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close