Antena 3 CNN Economic Imobiliare Casele din România sunt demodate. Politicienii noştri investesc mai nou în locuinţe în SUA

Casele din România sunt demodate. Politicienii noştri investesc mai nou în locuinţe în SUA

Casele din România sunt demodate. Politicienii noştri investesc mai nou în locuinţe în SUA
de O.P.    |    23 Iul 2014   •   06:23

Politicianul cu patru case în România este demodat. Noua tendinţă în imobiliare este apartamentul la New York sau Miami şi vila de vacanţă de la poalele Alpilor.

Mai mulţi senatori şi deputaţi au investit în locuinţe în străinătate. În timp ce unii se gândesc la viitorul copiilor, alţii pur şi simplu vor să aibă unde să se relaxeze în concediu.

Cel mai nou proprietar de casă în Statele Unite este deputatul PSD de Constanţa, Eduard Martin. El a achiziţionat anul acesta o vilă de 130 de metri pătraţi în New York. Tot în Big Apple are un apartament de 180 de metri pătraţi deputatul PSD, Ana Birchall. Social-democrata a achiziţionat imobilul în 2002 împreună cu soţul ei ca investiţie pentru fiul lor, Andrew. Tot pentru copil, soţii Birchall au cumpărat şi o casă de 250 de metri pătraţi în New Haven, SUA.

Alţi parlamentari preferă soarele şi plaja Floridei. Deputatul PDL, Dan Cristian Popescu are o casă de vacanţă în Miami de 180 de metri pătraţi, dar şi un apartament de 140 de metri pătraţi.

Deputatul PDL are în Miami o vecină de la PSD. Senatoarea Doina Tudor are şi ea un apartament de 120 de metri pătraţi pe malul oceanului.

Tot în Statele Unite, însă în Vancouver, Washington, deputatul PDL, Mircea Lubanovici are o casă imensă de 344 de metri pătraţi şi un spaţiu comercial de 1000 de metri pătraţi.

Sunt însă şi aleşi care preferă bătrânul continent. Soţii Mitrea, ambii deputaţi PSD, deţin din 2007 o casă de vacanţă în Austria de 160 de metri pătraţi. Este de notorietate că Miron şi Manuela Mitrea îşi petrec acolo vacanţele de iarnă. Un alt social-democrat, senatorul Florian Bodog are în Ungaria o casă cât un palat. 2694 de metri pătraţi măsoară proprietatea sa din ţara vecină.

×
Subiecte în articol: politicieni imobiliare
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close