Antena 3 CNN Economic Biz News Cel mai TARE PROIECT de infrastructură. "Cum ar fi să ajungi din Europa în America, pe AUTOSTRADĂ". Ruşii dau lovitura

Cel mai TARE PROIECT de infrastructură. "Cum ar fi să ajungi din Europa în America, pe AUTOSTRADĂ". Ruşii dau lovitura

Cel mai TARE PROIECT de infrastructură. "Cum ar fi să ajungi din Europa în America, pe AUTOSTRADĂ". Ruşii dau lovitura
Sursa foto: Foto: The Sibierian Times
de O.P.    |    26 Mar 2015   •   12:02

Cum ar fi să ajungem din inima Europei, la New York la volanul maşinilor noastre? Acest proiect măreţ şi îndrăzneţ ar putea deveni realitate, cu ajutorul ruşilor.

Potrivit unui raport furnizat de Siberian Times, preşedintele Russian Railyways, Vladimir Yakunin, a propus un plan care presupune o autostradă trans-Siberiană, care ar urma să lege graniţa de est a Rusiei de strâmtoarea Bering - deci, s-ar face astfel legătura cu Asia şi Nordul Americii.

Harta a fost dezvăluită la o întâlnire care a avut loc la Moscova, la care au participat membrii Academiei de Ştiinţă din Rusia.
Autostrada ar urma să fie ridicată paralel faţă de calea ferată Trans-Siberiană: "Aceasta este un proiect inter-statal, care leagă civilizaţiile şi transformă viitorul în prezent", declara Yakunin, citat de CNN.

Iată cum ar arăta autostrada care este considerată de analişti un "pod" ce poate îndrepta relaţiile actuale dintre Occident şi Rusia.



×
Subiecte în articol: autostrada infrastructura
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close