Antena 3 CNN Actualitate Traian Basescu se dezlănţuie pe Facebook la adresa Laurei Codruţa Kovesi şi a propagandei

Traian Basescu se dezlănţuie pe Facebook la adresa Laurei Codruţa Kovesi şi a propagandei

Traian Basescu se dezlănţuie pe Facebook la adresa Laurei Codruţa Kovesi şi a propagandei
Sursa foto: foto: Agerpres
29 Sep 2016   •   14:25

Traian Băsescu s-a dezlănţuit, joi, pe Facebook cu un mesaj îndreptat împotriva procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi şi a instituţiei pe care aceasta o conduce. În acelaşi text, fostul preşedinte îi critică şi pe propagandişti, afirmând că sunt ''haită de propagandă a anilor '50''.

''Am văzut haita de propagandă a anilor 50, la lucru !
Imediat ce dai să vorbești de Laura Codruța Koveşi, dacă n-o lauzi consistent, propagandaștii încazarmați te declară dușman al justiției mai ales dacă îndrăznești să spui că doamna face abuzuri, sau că lasă infractori de teapa lui Pescariu și Florică în libertate și cu banii furați în conturi, sau că își allege țintele selectiv, sau că sacrifică viața unor oameni pentru propria-i glorie.
În buna tradiție a anilor 50, propagandiștii nu fac deosebirea dintre un om, vremelnic aflat în fruntea DNA, și instituția DNA care trebuie să funcționeze correct și eficient, democratic și respectând drepturile fundamentale, instituție pe care o susțin fără reserve.
Haitei propagandei îi spun cert un lucru : KoveșI este departe de a fi întruchiparea corectitudinii și a cinstei și în acest sens am aflat destule în ultimele luni ale mandatului și mai ales după ce am plecat de la Cotroceni.
Dragi propagandiști ai anilor 50, dacă vreți să faceți ceva pentru DNA și pentru țară, apărați instituția și n-o legați definitiv de un om trecător. Mă întreb cum ați mai putea apăra DNA punând semnul egal între Laura Codruța Koveși și DNA, dacă într-o zi o veți vedea la televizor pe Laura Codruța Koveși cu cătușe.
Pricepeți de ce nu este bine să puneți semnul egal între un om și o instituție ?
PS –1. România are o singură instituție care se confundă cu omul ales : PREȘEDINTELE.
2. Eu nu o acuz pe Koveși de plagiat pentru că nu sunt calificat pentru o astfel de apreciere. Eu o suspectez doar, că a obținut verdictul de neplagiat prin manopere frauduloase specifice unora dintre aceia pe care domnia sa îi încătușază'', a scris Traian Băsescu.

sursa: Facebook

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close