Antena 3 CNN Actualitate Social Suporturi auto pentru biciclete, ideale pentru vacantele pe doua roti

Suporturi auto pentru biciclete, ideale pentru vacantele pe doua roti

Suporturi auto pentru biciclete, ideale pentru vacantele pe doua roti
02 Iul 2016   •   00:41

Anotimpul preferat al tuturor, vara, si-a intrat deplin in drepturi. Unii au fost mai harnici si si-au planuit concediile cu luni inainte, in timp ce altii prefera sa fie spontani si sa-si aleaga destinatiile preferate de vacanta chiar acum. Indiferent de categoria din care faci parte, daca iti doresti o vacanta inedita si plina de aventura, ia-ti bicicleta cu tine! La magazinul de biciclete din Bucuresti vei gasi o gama variata de suporturi pentru biciclete, care te vor ajuta sa transporti in siguranta bicicleta ta, indiferent de destinatia aleasa.

De ce sa alegi sa pedalezi in concediu

Pentru ca mersul pe bicicleta reprezinta o modalitate placuta de a te relaxa in timpul liber, si, in acelasi timp, o activitate sanatoasa, care te ajuta sa-ti mentii corpul in forma. Pedalatul iti ofera numeroase beneficii: iti imbunatateste starea generala de sanatate a organismului, iti intareste sistemul imunitar, iti mentine sanatatea mintala, te fereste de bolile de inima si te ajuta sa scazi nivelul colesterolului din sange.

La Veloteca, magazin de biciclete din Bucuresti, vei gasi o gama diversificata de suporturi pentru biciclete Thule, care asigura transportul acestora in conditii de maxima siguranta, indiferent de pozitionarea suporturilor pentru biciclete: pe acoperisul masinii, in spatele acesteia sau in interior. In oferta de suporturi pentru biciclete Thule de la Veloteca vei gasi cu siguranta varianta potrivita pentru masina ta.

Gama de suporturi pentru biciclete Thule, perfecta pentru vacante pe doua roti

Suportul de biciclete cu prindere pe barele transversale Thule ProRide 598 este cel mai sigur, rapid si usor de utilizat produs de acest gen, gratie designului unic al bratului de strangere a cadrului si a talpilor de sustinere a rotilor. Astfel, suportul de biciclete pozitioneaza automat bicicleta in momentul in care aceasta este fixata pe pozitie. Pentru a securiza rapid bicicleta, este nevoie de simpla rotire a unui maner, prevazut cu limitator de cuplu de strangere cu click. Cu ajutorul acestei functii se poate controla eficient forta de strangere a cadrului bicicletei. Acest suport auto de biciclete este dotat cu falci mari de fixare, prevazute cu tampoane moi de cauciuc, pentru a reduce la minim riscul deteriorarii cadrului. Suportul de biciclete Thule ProRide 598 beneficiaza de o interfata intuitiva, astfel incat poate fi pozitionat pe ambele parti ale masinii si poate transporta o bicicleta cu o greutate maxima de 20 kg.

O alta varianta de suporturi pentru biciclete, ideala pentru o vacanta reusita, este modelul Thule OutRide 561. Acesta transporta bicicleta cu roata din fata demontata, pentru a obtine o mai mare siguranta a fixarii si pentru eliminarea riscului de deformare a rotii din fata. Thule OutRide 561  este un suport de biciclete folosit in special in cazul bicicletelor de sosea, cu roti sensibile, sau in cazul drumurilor off-road care zdruncina masina si bicicleta de pe suport.

Daca esti in cautarea unui suport auto pentru biciclete cu prindere pe carligul de remorcare, atunci varianta Thule  BoltOn 9705 este potrivita pentru tine. Thule  BoltOn 9705 se monteaza foarte usor pe orice model de carlig, fara a restrictiona accesul la portbagaj si poate fi rabatat chiar si cu bicicletele montate. Pe acest suport, bicicletele se fixeaza prin prinderi de cauciuc, iar pentru securizarea balansului se folosesc chingi. In plus, este prevazut cu dispozitive reflectorizante, pentru a transporta bicicletele in siguranta, chiar si pe timp de noapte.

×
Subiecte în articol: biciclete
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close