Antena 3 CNN Actualitate Social Cutremurător! O străbunică îşi creştea nepotul în grajd

Cutremurător! O străbunică îşi creştea nepotul în grajd

Cutremurător! O străbunică îşi creştea nepotul în grajd
Sursa foto: Foto: Captura Kanal D
09 Feb 2016   •   15:08

Caz cutremurător în comuna Dumbrăveni, din Constanţa. Un copil de doi ani şi străbunica lui au ajuns la spital aproape degeraţi de frig. Cei doi locuiau într-un grajd, printre porci.

În nopţile geroase, bătrâna îl strângea la piept pe micuţ pentru a-l încălzi şi a-i da o şansă să supravieţuiască, să se facă mare şi poate într-o zi să îşi schimbe norocul.

Georgică a topit inima angajaţilor din spitalul de pediatrie. Ochii lui albaştri par să-şi fi recuperat seninătatea şi speranţa unei vieţi mai bune, chiar dacă mama lui l-a abandonat. De cealaltă parte, străbunica a fost externată, după ce a primit tratament.

Autorităţile locale spun însă că micuţul nu se mai poate întoarce în grajd. „Mama (n.r. copilului) e fugară, bunica e handicapată, iar străbunica e imobilizată. Deci copilul acela nu poate veni înapoi”, a precizat Gheorghe Cenușă, primarul comunei Dumbrăveni, pentru reporterntv.ro.

Fără îndoială o copilărie tristă, dar care, datorită vârstei, poate fi lăsată în urmă. De cealaltă parte, străbunica nu va mai putea fi consolată, dar ştie că a făcut tot ce a putut. Ar fi plătit cu viaţa ca micuţul să fie bine. Şi e tot ceea ce îşi doreşte.
 


×
Subiecte în articol: nepot
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close