Antena 3 CNN Actualitate Mărturie emoționantă a lui Radu Tudor, despre cazul Bodnariu. Ce nu s-a văzut la televizor

Mărturie emoționantă a lui Radu Tudor, despre cazul Bodnariu. Ce nu s-a văzut la televizor

Mărturie emoționantă a lui Radu Tudor, despre cazul Bodnariu. Ce nu s-a văzut la televizor
03 Iun 2016   •   19:14

Veste excepțională - printr-o decizie a justitiției norvegiene, familia Bodnariu a fost reîntregită. Toți copiii familiei se vor întoarce alături de mama și tatăl lor, după o luptă cruntă, care a durat câteva luni. Fetițele sunt deja cu părinții lor, a spus Daniel Bodnariu, unchiul copiilor, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Subiectul a fost dezbătut în ediția de vineri a emisiunii La Ordinea Zilei, relizată de Dana Grecu.

Realizatorul emisiunii Punctul de Întâlnire, Radu Tudor, a recunoscut că a trăit povestea familiei Bodnariu mult mai intens decât s-a văzut la televizor.

“Trebuie să recunosc un lucru. În discuțiile pe care le-am avut cu Mihai (Gâdea n.r.) pe acest subiect, el era foarte aprins, foarte emoționat de caz. Și astăzi, după această victorie, ne-am văzut și ne-am îmbrățișat, de parcă s-ar fi întâmplat ceva în familia noastră. A fost o emoție extrem de puternică. Ne-am detașat de calitatea de jurnaliști. Emoția pe care a reușit Antena 3 să o transmită în această campanie a fost umană. Ne-a luat puțin flama. Mă bucur enorm că Antena 3 a fost vârful de lance pentru această campanie. Ce m-a impresionat pe mine, a fost un efort derulat pe două componente: cred că este prima oară după decembrie 1989 când văd un efort mass-media, politicieni, Biserică, un efort care generează un rezultat extraordinar. Nu am mai participat de atâția ani la o astfel de coalizare pentru eliberarea unor copii capturați de o instituție aberantă. Și doi, am văzut pentru prima oară, creștini penticostali, baptiși, adventiși, ortodocși, romano-catolici și greco-catolici. Este pentru prima oară când văd toate confesiunile organizate în proteste. Eu asemenea solidaritate nu am mai văzut. Și știind că toleranța nu este foarte, foarte ridicată, pentru mine ăsta a fost un caz-școală de solidaritate, emoție și mână întinsă, în sensul creștin al cuvântului”, a explicat Radu Tudor.

 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close