Antena 3 CNN Actualitate Patron de club bătut de un tânăr care ar fi trebuit să fie la închisoare. De la ce a pornit scandalul

Patron de club bătut de un tânăr care ar fi trebuit să fie la închisoare. De la ce a pornit scandalul

Patron de club bătut de un tânăr care ar fi trebuit să fie la închisoare. De la ce a pornit scandalul
Sursa foto: Foto: pixabay.com
13 Feb 2016   •   08:20

Un patron de club din Rovinari a fost bătut de un tânăr care ar fi trebuit să fie la închisoare. Bărbatul fusese martor într-un proces în care agresorul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare pentru că agresase un poliţist.

După aflarea sentinţei, tânărul însoţit de un prieten a dat buzna peste patron în bar ca să se răzbune.

In imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se observa cum individul vine la bar direct la patronul localului si incepe sa-l loveasca cu pumnii in cap. In clipele urmatoare, prietenul sau il urmeaza si incepe si el sa-l loveasca cu picioarele. Un tanar incearca sa-i opreasca pe agresori, iar patronul vrea sa fuga sarind peste bar.

Gestul sau este însă observat imediat de tânărul violent care începe să arunce in acesta cu tot ce-i pica in mana, apoi se întoarce în spatele barului și-l lovește.

Incidentul s-a produs la câteva ore după ce instanta l-a condamnat pe Costel Claudiu Nastasiu la doi ani de închisoare pentru că anul trecut a lovit un polițist. In acest proces, patronul clubului depusese mărturie despre incident. Costel Claudiu Nastasiu a fost dus la închisoare abia a doua zi, după incident, iar celalalt agresor a fost şi el reţinut. Patronul clubului a depus o plângere la Poliţia Rovinari.

×
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close