Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii în cazul violului din Vaslui. Judecătoarea a fost şocată de cererea neaşteptată a victimei

Noi detalii în cazul violului din Vaslui. Judecătoarea a fost şocată de cererea neaşteptată a victimei

Noi detalii în cazul violului din Vaslui. Judecătoarea a fost şocată de cererea neaşteptată a victimei
de S.T.    |    06 Oct 2015   •   11:08

Noi detalii ies la iveală în cazul violului din Vaslui. Judecătoarea care a decis măsurile preventive în cazul celor 7 violatori din Vaslui spune că victima acestora a cerut arestul la domiciliu în şedinţa de judecată pentru cei care au recunoscut fapta.

"Persoana vătămată a venit și a cerut în sală pentru cei trei. (...) Am ieșit din sală șocată că mi-a cerut persoana vătămată asta — arestul la domiciliu pentru cei trei care au recunoscut. S-a opus cu privire la cei patru care nu au recunoscut și mi-a cerut pentru cei trei. (...) Nu eram obligată, dar nu mai puteam motiva o respingere. Era de cinci luni", a afirmat judecătoarea.

Declaraţia a fost făcută la Consiliul Suprem al Magistraturii, acolo unde judecătoarea Georgina Moldovan a cerut să i se apere reputaţia.

Între timp, cei 7 tineri acuzaţi de viol vor ajunge din nou în faţa instanţei pe 20 octombrie. Aceştia au făcut contestat condamnările primite.

×
Subiecte în articol: viol
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close