Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat mașinile

Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat mașinile

Mircea Badea, teorie despre moartea lui Dan Condrea. De ce a schimbat mașinile
26 Mai 2016   •   00:00

Mircea Badea și-a expus punctul de vedere în privința morții patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, în lumina celor prezentate la ”Sinteza Zilei”, acolo unde a fost prezentă și Gabriela Pelin, martorul-cheie în acest caz.

”Suntem siguri ca venea de la Ploiești? Doamna Pelin e chitită să ne demonstreze ca a fost un accident. Nu l-a văzut pe contrasens. În spatele dumneavoastră a apărut de undeva, nu se putea teleporta. De unde ar fi putut să ajungă? V-a depășit deci destul de lent. Dar în următorul kilometru s-a depărtat suficient de mult încât să nu vedeți accidentul. Undeva a fost, că nu putea să se teleporteze. Chiar dacă justiția a inventat telepatia, teleportarea...De ce nu se vede pe camere?” s-a întrebat Mircea Badea.

”Am o presupunere. El a plecat de acasă, nu cu Porsche Cayenne, cu care putea să se sinucidă liniștit. A plecat de acasă cu acel Opel pentru că nu mai avea încredere în mașina lui, pentru că avea tehnică (n.r. - tehnică de interceptare). A plecat să se întâlnească cu cineva. Undeva, într-un loc în mod evident ascuns, s-o fi întâlnit cu acel cineva. După aia s-a izbit direct în pom..” a subliniat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mircea Badea Dan Condrea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close