Antena 3 CNN Actualitate Media Forța de reacție - din 7 mai, la Antena 3

Forța de reacție - din 7 mai, la Antena 3

Forța de reacție - din 7 mai, la Antena 3
03 Mai 2016   •   14:07

Din 7 mai , "Forța de reacție" intră în acțiune la Antena 3. Sonia Simionov, gazda noului format din grila postului Intact Media Group, este reporterul special pe care ani de zile l-ați vazut în cele mai periculoase locuri și la cele mai dramatice evenimente. Acum vine, în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, să pună în mișcare oameni, instituții, mentalități încremenite.  

"Aşa cum spune şi numele producţiei, în aceste emisiuni nu menajăm pe nimeni! Nu vorbim fără probe. Nu prezentăm supoziţii. Și, foarte important, aducem oamenii din poveste chiar în platou, în direct". Așa descrie Sonia liniile care vor defini noul format.

"Forţa de reacţie" va pune într-o lumină nouă subiecte de actualitate care au trecut în viteza știrilor fără a fi pe deplin înțelese și, mai ales, fără a avea vreo rezolvare. Aici va fi marea provocare a noii emisiuni din grila Antena3: reacție, întrebări tăioase adresate autorităților și, obligatoriu, răspunsuri și rezolvări! În platou vor fi chiar protagoniștii subiectelor dezbătute: personajele principale, victime ale unor abuzuri, autori ai unor idei excepţionale, eroii necunoscuti.

Emisiunea va fi difuzată în direct, în fiecare sâmbătă de la ora 17:00 la ora 18:00, pe Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Sonia Simionov Intact Media Group antena3
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close