Antena 3 CNN Actualitate Media Euforia TV, locul trei în clasamentul tuturor posturilor TV, aseară, în timpul difuzării serialului “Prizoniera dragostei”

Euforia TV, locul trei în clasamentul tuturor posturilor TV, aseară, în timpul difuzării serialului “Prizoniera dragostei”

Euforia TV, locul trei în clasamentul tuturor posturilor TV, aseară, în timpul difuzării serialului “Prizoniera dragostei”
28 Aug 2015   •   14:06

 “Prizoniera dragostei”, faimosul serial turcesc, difuzat de postul Euforia TV, joi si vineri, de la ora 20.00, a clasat, aseara, postul de televiziune pe locul trei, intr-un top general al tuturor posturilor TV cu o cota de piata de 6,8% (target Femei 18-49 urban).

Minutul de aur s-a atins la ora 21.59, cand serialul “Prizoniera dragostei” a atins un nivel al cotei de piata de 8,6%, conform Kantar Media.
Serialul “Prizoniera dragostei” este o productie turceasca 2015, in care debuteaza Amine Gulse, castigatorea concursului de frumusete Miss Turcia 2014, alaturi de celebrul actor turc Tolgahan Sayisman. Serialul reda o poveste de dragoste uluitoare, incarcata de scene dramatice si situatii pline de neprevazut.



Sursa: Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre Departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-ul Femei 18-49 Urban


×
Subiecte în articol: Euforia Tv lider de audienta
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close