Antena 3 CNN Actualitate Media “Dreptul la fericire” se transformă în “Dreptul la iubire”. Începe castingul

“Dreptul la fericire” se transformă în “Dreptul la iubire”. Începe castingul

“Dreptul la fericire” se transformă în “Dreptul la iubire”. Începe castingul
04 Mai 2016   •   10:19

Începând din această toamnă, “Dreptul la fericire” devine “Dreptul la iubire”. 

Producția va intra în grila postului Happy Channel o dată cu lansarea grilei de toamnă și va fi moderată de Doinița Oancea și Andreas Petrescu. 

“Astept cu mare interes mailurile voastre, cu poveștile de iubire și o fotografie recentă. Știm cu toții cât de importantă este iubirea în viețile noastre, ale tuturor. Despre asta trebuie să ne scrieți și voi, și despre asta va fi vorba și în viitorul nostru proiect. Nu vă spun mai multe, dar aștept cu mare nerăbdare poveștile voastre de dragoste, indiferent de stadiul lor: fie că sunteți într-o proaspătă și frumoasă relație de început, fie că vă aflați într-o căsnicie care durează de ani de zile sau sunteți într-un impas în relația voastră, cu toții aveți dreptul la iubire, cu toții ne puteți scrie!”

“Casa fericirii și a iubirii nu este neapărat locul oamenilor fericiți, este locul oamenilor care, în primul rând, își doresc să fie fericiți. Știi că nu ai timp niciodată să stai cu omul tău, să vezi ce mai face… Eterna problemă a cuplurilor este comunicarea. În Casa fericirii poți câștiga timp, cu partenerul tău, cu tine, departe de zielele în care trebuie să faci orice altceva, decât să iubești. Vino la casting cu partenerul tău, dacă ai de reparat. Sau dacă ai de reconstruit. Sau dacă pur și simplu simți că nu mai găsești fericirea și totuși mai vrei o șansă. Sau dacă ai o relație extraordinar de frumoasă și vrei să probezi iubirea dintre voi. Până la urmă, Casa fericirii e un cadou pentru tine, pentru voi. “, explică Andreas Petrescu. 

Participanții care decid să se înscrie la casting, trebuie să trimită un mail la adresa: [email protected]

Mailul trebuie să descrie povestea de iubire dintre cei doi parteneri, însoțit de o fotografie a cuplului participant (vârsta minimă de participare este de 18 ani). Ulterior, detaliile etapelor următoare vor fi comunicate de către echipa emisiunii “Dreptul la iubire”.

×
Subiecte în articol: Happy Channel
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close