Antena 3 CNN Actualitate Media Extragerea premiilor pentru abonații Antena 3 LIVE are loc pe 11 ianuarie

Extragerea premiilor pentru abonații Antena 3 LIVE are loc pe 11 ianuarie

Extragerea premiilor pentru abonații Antena 3 LIVE are loc pe 11 ianuarie
01 Ian 2016   •   14:35

UPDATE: Campania s-a încheiat pe 31 decembrie 2015! Vă mulțumim pentru participare. Extragerea premiilor va avea loc pe 11 ianuarie.

În continuare vă puteți abona la serviciul Antena 3 LIVE pentru a beneficia de o transmisie a emisiunilor postului la cea mai înaltă calitate.
-----

De la 3 noiembrie, programele Antena 3 pot fi urmarite live, pe internet, la o calitate premium. Cu doar 1 euro pe luna, cei care se aboneaza pot castiga, prin tragere le sorti, bilete de avion dus-intors in Europa, excursii in Grecia, pachete tableta+telefon sau contravaloarea abonamentului la internet pe un an!

Aboneaza-te incepand cu 3 noiembrie si poti castiga!

Plata se poate face online cu cardul sau printr-un SMS în valoare de 3€ la 7447 cu textul ANTENA3, unde plăteşti 3 luni, dar primeşti 4 (1 luna gratuit/ bonus). Numarul 7447 este valabil în reţelele Orange, Vodafone şi Telekom.

Postul Antena 3 poate fi urmărit LIVE şi pe telefoanele mobile şi pe tablete. Aplicaţia Antena3 LIVE este disponibilă pe iOS şi Android. 

Serviciul Antena 3 LIVE a fost dezvoltat de Digital Antena TV Group, iar aplicaţiile de iOS şi Android au fost realizate în parteneriat cu MReady Team.

Pentru dificultăţi tehnice vă rugăm trimiteţi mail la suport@antena3.ro .

Important: cei care vad deja Antena 3 LIVE prin AntenaPlay nu vor fi afectati in niciun fel.


×
Subiecte în articol: antena3 concurs tragere la sorti
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close