Antena 3 CNN Actualitate Înşelăciune în magazinele de bricolaj din Bucureşti

Înşelăciune în magazinele de bricolaj din Bucureşti

Înşelăciune în magazinele de bricolaj din Bucureşti
09 Feb 2016   •   15:35

Poliţiştii din Bucureşti au prins trei tineri care, din septembrie 2015, au falsificat mai multe coduri de bare ale produselor din magazine de bricolaj, ca să plătească la casă un preţ mult mai mic. Cei trei au furat astfel 20.000 de lei, potrivit b365.ro.

În perioada octombrie 2015 – februarie 2016, judiciariştii Serviciului Investigaţii Criminale – Sector 4 au efectuat cercetări într-un dosar privind trei tineri, cu vârste cuprinse între 26 şi 30 de ani, cu preocupări pe linia comiterii infracţiunilor de înşelăciune, fals şi uz de fals.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, începând cu luna septembrie 2015, cei trei, în baza unei înţelegeri prealabile, au acţionat în mai multe magazine de bricolaj din Bucureşti, falsificând codurile de bare ale unor produse scumpe, pe care mai apoi le-au înlocuit cu cele ale unor produse din aceeaşi categorie, dar mult mai ieftine, informează Poliţia printr-un comunicat de presă.

Bănuiţii au indus în eroare reprezentanţii societăţii comerciale, prin plata la casa de marcat a unor sume mult mai mici, cauzând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, fals şi uz de fals, cu doi dintre bănuiţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

×
Subiecte în articol: inselaciune
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close