Antena 3 CNN Actualitate Familia unui deținut primește o casă de la Mitropolia Banatului

Familia unui deținut primește o casă de la Mitropolia Banatului

Familia unui deținut primește o casă de la Mitropolia Banatului
Sursa foto: foto: mitropolia-banatului.ro
06 Sep 2016   •   13:10

Mitropolia Banatului predă, marţi, casa pe care a cumpărat-o în satul timişean Variaş pentru familia unui deţinut care are patru copii, dar care nu deţineau o locuinţă, transmite Agerpres.

'Am cumpărat această locuinţă la începutul verii, am reparat-o (din fondurile Mitropoliei, n.r.), s-a dotat totul cu mobilier nou, de la îmbrăcăminte şi lenjerie de pat până la mobilă pentru dormitoare şi bucătărie. Locuinţa este prevăzută şi cu baie şi sistem de încălzire a apei. De asemenea, am aprovizionat şi cu lemne pentru a trece peste această iarnă, întrucât tatăl se eliberează în miezul iernii şi nu se mai poate ocupa de aceste lucruri', a declarat marţi, pentru AGERPRES, Ioan, Mitropolitul Banatului.

Mitropolitul Banatului a mai adăugat că familiei i-au fost asigurate şi abonamente pentru 200 de zile pentru aprovizionarea cu necesarul de pâine şi lapte.

'Pentru că este o gospodărie de ţară, cu curte mare, le-am cumpărat şi foarte multe păsări, mai ales găini, pentru ca mama să aibă să le dea zilnic ouă copiilor', a mai spus Mitropolitul Ioan.

Bărbatul este acum condamnat în Penitenciarul Timişoara pentru că a condus un tractor pe drumurile comunale, fără să aibă permis, iar familia stătea la rude.

Mitropolitul Ioan a mai adăugat că astfel de proiecte sociale vor continua.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close