Antena 3 CNN Actualitate Incident la un centru comercial din Focșani. Ce a provocat, de fapt, ”explozia” din sala de cinema

Incident la un centru comercial din Focșani. Ce a provocat, de fapt, ”explozia” din sala de cinema

Incident la un centru comercial din Focșani. Ce a provocat, de fapt, ”explozia” din sala de cinema
Sursa foto: Foto captura a3
08 Sep 2016   •   15:11

UPDATE: Procurorul șef al DIICOT Daniel Horodniceanu a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că incidentul de la centrul comercial din Focșani ar fi fost provocat de un tânăr care a pătruns, prin spatele unui ecran al sălii de cinema, între tavanul de beton și tavanul fals al sălii, provocând prăbușirea tavanului fals.

De asemenea, zgomotul ar fi fost provocat de căderea tavanului.

Primele imagini cu tânărul implicat în incidentul de la Focșani

Inițial, în spațiul public a ajuns informația că o explozie ar fi avut loc în centrul comercial. Directorul Ambulanței Focșani a declarat, la Antena 3, că deflagrația ar fi fost provocată de un dispozitiv mobil, într-o sală de cinema. O singură persoană a fost rănită, fiind vorba despre un bărbat de 30 de ani. El a fost transportat la spital, având un traumatism facial.

Cu toate acestea, reporterul Antena 3 a subliniat că o bucată din tavan ar fi căzut în urma deflagrației. Potrivit unor surse, bărbatul, cunoscut cu afecțiuni psihice, ar fi forțat intrarea în sala de cinema și a fost chemată poliția.

SRI a trimis acolo o echipă pirotehnică

Presa locală scrie că zeci de clienți și-au lăsat cumpărăturile și au ieșit în parcarea supermarketului.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU Vrancea dar și specialiști de la Garda de Mediu.

"Eram la rând, voiam să plătesc, când s-a declanşat alarma şi am fost nevoiţi să părăsim magazinul. am lăsat produsele pe bandă şi am fugit", ne-a spus o persoană aflată în hipermarket.

Citeste mai mult: adev.ro/od6iuc

"Eram la rând, voiam să plătesc, când s-a declanşat alarma şi am fost nevoiţi să părăsim magazinul. am lăsat produsele pe bandă şi am fugit", a spus, pentru adevarul.ro, o persoană aflată în hipermarket.

De asemenea, circulația în zonă a fost oprită.

Tavanul este căzut în proporție de 80%

Primarul orașului, Cristian Misăilă, a afirmat, la Antena 3, că tavanul sălii de cinema este căzut în proporție de 80 la sută și tot complexul comercial a fost evacuat.

 

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close