Antena 3 CNN Actualitate Un demnitar vrea să arunce în aer două baraje ca să se umfle el de bani

Un demnitar vrea să arunce în aer două baraje ca să se umfle el de bani

Opriți nebunia! Un demnitar vrea să arunce în aer două baraje ca să se umfle el de bani. Noi l-am prins! Este vorba despre Marcel Hoară, un demnitar care o duce mai bine ca niciodată, a arătat Oana Zamfir, vineri, la „Exces de putere”.

Un demnitar vrea să arunce în aer două baraje ca să se umfle el de bani
de S.T.    |    12 Feb 2016   •   21:06

Marcel Hoară și-a dezvoltat un adevărat imperiu imobiliar la Snagov. Are opt case și familia sa se îmbogățește pe zi ce trece.

Un ansamblu rezidențial este scos la vânzare cu promisiunea unor case la lac, acolo unde familia Hoară are o afacere cu multe semne de întrebare. „Nu e vorba de niciun lac, e un canal de ape fluviale”, a dezvăluit Oana Zamfir.

250 de mp are fiecare casă construită, mai puțin cea a familiei Hoară. Domeniul lui Hoară este mai mare și de patru ori mai scump.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Planul prin care Marcel Hoară vrea să-și umple conturile, prezentat la Exces de putere cu Oana Zamfir și Adrian Ursu, are un iz penal. Marcel Hoară explica în august 2011 pentru emisiunea „Exces de putere” cum îşi ajuta el părinţii la construcţia unei vile în Snagov.

Salariat al statului român, Hoară spunea la acea vreme că terenul este al mamei sale iar vila va fi ridicată exclusiv cu banii ei. Şi tot de la mamă mai împrumută şi el bani când criza devine mai aspră. În aprilie 2012, Mihai Gâdea prezenta la „Sinteza zilei”, cum a înflorit domeniul lui Marcel Hoară. La Snagov au răsărit atunci două vile de sute de mii de euro fiecare, toate ridicate din „banii de la mama”, aparent.

PDL-istul Marcel Hoară s-a făcut remarcat în mai 2010, când a fost atacat cu pietre şi alergat de câteva zeci de participanţi la mitingul din Piaţa Victoriei. Hoară a fost scos atunci din mulţimea furioasă de poliţiştii comunitari şi dus în Muzeul Ţăranului, departe de ocările protestatarilor.

Iată imaginile:

Fostul șef al Agenției de Dezvoltare în Guvernul Boc, Marcel Hoară, a avut succes în afaceri.

„Proprietatea familiei Hoară este pe numele părinților lui Marcel Hoară, dar, în mod transparent, demnitarul băsist, este autorul acestui plan”, a spus Oana Zamfir, vineri, la Antena 3. Valoarea acestor proprietăți depinde foarte mult de ieșirea la lac, a arătat ea. De la simplu, la dublu.

Câți bani au fost investiți și câți ar urma să iasă din ansamblul rezidențial al afaceristului Hoară:

Familia Hoară a dat 50 de euro pe mp. Domeniul măsoară 7130 de mp. 50 x7130 mp =356.500 euro Prețul metrului pătrat la lac este însă de 100 de euro pe mp. Dintr-un foc, valoarea acestui teren se dublează.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close